BMC’LER KURTARABİLECEK Mİ?

BMC’LER KURTARABİLECEK Mİ?
Cumhurbaşkanına yakın işadamı Ethem Sancak’tan 70 tane otobüs alan Yusuf Ziya Yılmaz’ı; BMC’LER KURTARABİLECEK Mİ?

Cumhurbaşkanına yakın işadamı Ethem Sancak’tan 70 tane otobüs alan Yusuf Ziya Yılmaz’ı;

                                             BMC’LER KURTARABİLECEK Mİ?

       Görevden alınması gündemde olan Büyükşehir Belediye Balkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın son hamlesi dikkatlerden kaçmadı. Şehir trafiğini rahatlatmak adına 70 adet BMC otobüs alan Başkan Yılmaz, otobüsleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın işadamı Ethem Sancak’ın sahibi olduğu BMC firmasından almış olması görevde kalmak için yaptığı son hamle olarak yorumlandı.

                                                           NEDEN BMC?

    Gerek şehir içi gerekse şehirlerarası taşımacılıkta lider firma olan Mercedes veya Mitsubishi firmalarını değil de daha alt sekmant olan ve daha fazla arıza yapma ihtimali olan BMC otobüslerini tercih eden Yusuf Ziya Yılmaz’ın bu tercihi neden yaptığı kamuoyu tarafından merak edilmekteydi.  Gazetemiz istihbarat servisi, yaptığı araştırma sonucunda Yusuf Ziya Yılmaz’ın koltuğunu korumak adına, Ethem Sancak’ı devreye sokmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın işadamı Ethem Sancak’ın sahibi olduğu BMC firmasını tercih ettiği iddialarına ulaştı.

                                       ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ PERİŞAN OLUR

    Göreve geldiği günden itibaren özelleştirme yaparak zarar eden şehir içi ulaşım otobüslerini ring hatları ile bitlikte özelleştiren Yusuf Ziya Yılmaz şimdi tam aksine bir kararla 70 adet otobüs satın alıp şehir içi trafiğine çıkarması hem şehir içi trafiğinde yoğunluğa neden olacak, hem de yüksek meblağlar ödeyerek belediyeden otobüs ve hat satın alan esnafı perişan edecek. Yusuf Ziya Yılmaz’ın daha önce uyguladığı politikalardan vazgeçip tam aksine politikalar uygulama nedeni de sadece kendi koltuğunu korumak adına yaptığı bir icraat olarak değerlendirilmekte.

                           ARTIK DİNLENMELİ YERİNİ GENÇLERE BIRAKMALI

      Yusuf Ziya Yılmaz’ın son dönemi olan bu süreçte yaptığı uygulamaların hem vatandaşları hem de küçük esnafı perişan ettiğini dile getiren esnaflar tarafından, Yusuf Ziya Yılmaz’ın artık dinlenme zamanının geldiği, yerini gençlere bırakması gerektiği ifade edildi. Yılmaz, gerek Canik’teki Gülsan Sanayi Sitesi’nde aldığı yıkım kararıyla, gerek şehir dışından gelen minibüsleri şehre sokmama konusundaki kararlarıyla ve son olarak da özelleştirildiği Belediye otobüs hatlarını yok sayarak yeni otobüsler satın alıp şehir içerisinde trafiğe dahil etmesiyle, toplumu adeta germiş durumda.  

             ÜÜBMA               BMECSancaktan 70 tane otubüs alan Yususf              

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum