“BİZİM KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK”

“BİZİM KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK”
SASKİ Konferans Salonunda düzenlenen Ak Parti 65. İlçe Danışma Kurulu Toplantısında Barış Pınarı Harekatını değerlendiren Belediye Başkanı Halil Akgül “Önemli olan ülkemizin güvenliğidir.”dedi.

sait2233.JPG

“BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK”
Bu yaralar sarılır, bu yollar yapılır, bu hizmetler olur. Ama önemli olan ülkemizin birlik ve beraberliği, ülkemizin güvenliğidir. Şu anda yapılan Barış Pınarı Harekatının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Harekattan sonra Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği ve Amerika başta olmak üzere dünyanın yüzde  95’nin nasıl karşı olduğunu ve Türkiye karşısında nasıl tavır aldıklarını hep beraber gördük. Bu da şunu gösreriyor, bizim bizden başka dostumuz yok. O nedenle her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.

sait2240.JPG

“ERDOĞAN’IN NASIL BİR DÜNYA LİDERİ OLDUĞUNU GÖRDÜK”
Bu süreçte bir de şunu gördük. 18 yıldır beraber siyaset yaptığımız, dünya lideri, Sayın Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın nasıl bir dünya lideri olduğunu gördük. Gururla hep şunu söyledim yıllarca, ilki Ak Parti’de siyaset yapmışım, ilki Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşıyım.

“BİZİM KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK”
Türkiye’de son zamanlarda yaşanan olaylardan sonra bizim ne kadar birlik ve beraberlik içersinde liderimizin arkasında nasıl tek yumruk olmamız gerektiğini bir kez daha görmüş olduk. Bizim ülke olarak kimsenin toprağında, malında, mülkünde gözümüz yok. Bizim derdimiz kendi güvenliğimizi sağlamak. Kendi sınırlarımız korumak. Biz terörle mücadele etmek istiyoruz. Bizim Suriye’nin toprağında, Irak’ın toprağında, bir başkasının toprağında gözümüzün olmadığını aslında  tüm dünya  biliyor. Ancak işlerine gelmediği için Türkiye aleyhine yok kimyasal silah kullanıyor,sivilleri öldürüyor gibi aslı astarı olmayan karalama kampanyası yapıyorlar. İşte o neden Rabbim ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne zeval vermesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.