BİZİM ARTVİN DERNEĞİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

BİZİM ARTVİN DERNEĞİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Bizim Artvin Derneği üyeleri, Anneler Günü'nde örnek bir davranışa imza atarak Muş'un Varto ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal'ın ailesini taziye ziyaretinde bulundu

Samsun'da faaliyetlerini sürdüren Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk ve dernek üyesi gençlerle, Muş'un Varto ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal'ın ailesine Bafra'daki evinde taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Ertürk ve dernek üyeleri şehit annesinin elini öpüp, Anneler Günü'nü kutladı.

Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, ziyaretin ardından başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladıklarını belirterek, ''Bu anlamlı günde vatan için canını veren şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal'ın ailesini ziyaret ettik. Şehit annemizin elini öptük. Kendilerine bizim de evlatları olduğumuzu söyledik. Şehit ailemizin her zaman yanında olduğumuzu ifade ettik'' dedi.

Dernek üyeleri şehit ailesi ziyaretinin ardından Bafra Asri Mezarlık'ta bulunan Garnizon Şehitliği'nde Piyade Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal'ın mezarını ziyaret ederek dua ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.