BİZİM ARTVİN DERNEĞİ'NDEN BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ

BİZİM ARTVİN DERNEĞİ'NDEN BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ
Samsun'da faaliyetlerini sürdüren Bizim Artvin Derneği'nce 'Birlik ve Beraberlik Gecesi' düzenlendi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gece, Artvinlilerden büyük ilgi gördü.

Bizim Artvin Derneği'nce Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde 'Birlik ve Beraberlik Gecesi' düzenlendi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı geceye AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Şavşat Belediye Başkanı Sinan Öztürk, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, MHP İl Başkanvekili Alparslan Kaya, Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Güven Özyurt, Atakum Belediyesi Meclis üyeleri ve Artvinliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bizim Artvin Derneği Başkanı ve Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Levent Ertürk, 45 gün önce kurulan derneğin kısa zamanda birçok faaliyete imza attığını belirterek, ''Bizim Artvin Derneği olarak, 45 günde 41 faaliyet gerçekleştirdik. Artvin'in geleneklerini ve kültür mirasımızı yaşatmaya çalışıyoruz. Bu anlamda güzel bir birliktelik yakaladık. Yönetim kurulu olarak üyelerimizden aldığımız destekle birçok sosyal sorumluluk çalışması yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Terör olaylarının yaşandığı bugünlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu manada gecemize katılan Artvin Miletvekilimiz İsrafil Kışla başta olmak üzere gecemizin düzenlenmesine destek veren Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı, Samsun ve Artvinli belediye başkanlarımız ve bürokratlarımıza ve Artvinli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, ''Atakum ilçemiz en fazla nüfusu Doğu Karadeniz bölgesinden, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu'dan almakta. Doğu Karadenizliler her zaman Atakum'da öncü olmuş Atakum'a yön vermişlerdir. Artvinli hemşehrilerimizin Atakum'a vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Atakum Belediyesi meclis üyesi kardeşim Levent Ertürk benim dava arkadaşım oldu. Kendisinin yapmış olduğu sosyal faaliyetler Atakum için öncü oldu. Bundan sonra yapacağı her etkinlikte yanında olacağız'' diye konuştu.

Şavşat Belediye Başkanı Sinan Öztürk ve Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, birer selamlama konuşması yaptı. Şavşat Belediye Başkanı Sinan Öztürk, Levent Ertürk'e Şavşat yöresel ev maketi hediye etti.

Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvinli olmaktan gurur duyduğunu belirterek, ''Artvinliler ilgili olarak her tarafta güzel kelimeler konuşulur. Artvin kültürünü ve kültürel mirasımızı yaşatmaya çalışan sizlere teşekkür ediyorum. Levent Ertürk kardeşimiz Samsun'da güzel bir dernek kurmuş ve hemşehrilerine hizmet etmeye çalışıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Artvinli hemşehrilerimden derneğimizin yaptığı bu güzel çalışmalara destek istiyorum'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından geceye katılanlar Artvin yöresi halk oyunları oynadı. Gece İmera grubunun verdiği mini konserle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.