BİZ UYARMIŞTIK!

BİZ UYARMIŞTIK!
Bugün eğer Kamuran Özden AK Parti Milletvekili listesinde yok ise bunun böyle olacağını daha önceki haberlerimizde ve 02.Mart 2015 deki “ AL GÜLÜM VER GÜLÜM” manşet haberimizde uyarmıştık.

En son yayımladığımız 11.Eylül.2015'te manşetimiz, “BU NASIL İŞ” şeklinde çıkımış, büyük kamuoyu oluşmuştu. 

UYARILARIMIZ DİNLENMEDİ
Zamanında biz dedik dinletemedik, millet dedi dinlemediler, bildiklerini okudular, sonunda işte bu sonuç ortaya çıktı.
Kamuran Özden’ in bu kadar yıllık emeklerinin boşa gitmesinin tek sorumlusu, yorumlardan da anlaşıldığı gibi Kunduracı ve Terlikçiler Odası Başkanı Adnan Konaş oldu. Adnan Konaş sadece Kamuran Özden’ in listeden çıkmasına neden olmadı, Samsun’un tek Bakanı Çağatay Kılıç’ın da Genel Merkez'deki güvenini zedeledi. 

ÖZDEN'İN BAŞINI YEDİ
Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş’a ait binanın Kredi Yurtlar Kurumu'na kiralanmasının arkasında, Adnan Konaş’ın olması, Bakana yakınlığı nedeniyle Kamuran Özden üzerinde baskı kurması ve kiralanması konularının gündeme gelmesi, Samsun kamuoyunda konuşulması, AKPARTİ üst yönetimine ve Başbakan’a,Cumhurbaşkanı’na kadar gitmesi, hem Bakanın güvenirliğini zedeledi,hem de Kamuran Özden’in başını yedi.

AKPARTİ KONAŞ'TA NE BULDU?
AK Parti'ye, Bakana ve listenin değişmesine zarar veren bu kişinin özelliği nedir? Kaç oyu vardır? Neden partiye zarar vermesine izin veriliyor? Bundan sonra da Bakan'la gezecek mi? Sağa sola talimat verecek mi? Başka kimin başını yiyecek? Ahmet Akbaş'la kanlı bıçaklıydı ne elde etti de binasını kiraya verdirip, Kamuran Özden’e sebeb oldu? Gelecekte Bakana da sebeb olur mu? Yan dükkan işi nedir? Dün neyi vardı bu günkü serveti nedir? Yazlık evini kime yaptırdı? Ne için yaptırdı?

GÜNAH KEÇİSİ ÖZDEN OLDU
Biri binasını kiraya verdi, geleceğini garantiledi, biri Bakan adıyla iş yaptırdı, kendini sağlamlaştırdı. Olan bu işi yapana kaldı. Hiçbir çıkarı olmayan ve menfaati bulunmayan Kamuran Özden ise günah keçisi oldu.Bunu biz demiyoruz. Yorumları ile Samsun Kamuoyu diyor...
  
İşte 'BU NASIL İŞ?'  haberimizin yorumları,  işte 'KAMURAN ÖZDEN'‘in hazin sonu!

 serdar aktürk12 Eylül 2015 14:25
bahanımıza zarar verenlerle bizim işimiz olmaz. bakanımızın haberi olmadan iş yapan adnan konaş akpartili değil,iyi bir tescilli chp lidir. ahmet akbaşa düne kadar .......eden, fevzi apaydına olu orta bağıran hakaret eden bu kişiye prim verenlere yazık, beyler bakanımızı karıştırmayın.

mahmut kanoğlu12 Eylül 2015 14:18
bu haber ve yorumlardan anlaşılan adnan konaş dene arkadaş, eskiden chp li imiş, şimdi akpartili olmuş,bakan beyede yakınmış,bu yüzden bakan beyin ismini kullanarak iş yapıyormuş,yaptığı işler millet için değil kişiler ve kendi için olmalı ki bu kadar tepki var. internet haberlerinde yurt kiralama işlerinde ahmet akbaşın binasını kamuran özden bey aracılığı ile devlete kiralatmış, bir başka binanın kiralama işinde çok uğraşmış iskana takılmış, iskanı alınmış kiralamada geç kalınmış. İddiaları var lütfen cevaplasın

Asım Demir12 Eylül 2015 00:13
etme bulma ,etme fevzi başkanımız, adnan konaş senin için neler dedi neler, etme sakın , bakan çağatay kılıç ve kamuran özden bu isimden çok lekelendi, bir de sen lekelenme.

adnan koç12 Eylül 2015 00:08
Bundan bir müddet önce bir haber çıkmıştı, adnan bey,bakana yakın,bakan beyin makamını adını kullanarak kredi yurtlar kurumuna kiralama işi yapıyor diye adnan bey ayakkabıcılar odası başkanımı, emlakçılar odası başkanı mı?

Esnaf mustafa ali12 Eylül 2015 00:07
Bunların arkasından kaçtane esnaf gider bunlar devletin parasıyla ağadayılık yapan sahte temsilçiler Allah çarşılarına pazar versin Allah bunların şerrinden esnafı kurtarsın bunların gözünü toprak doğurur inşallah

ZAFER KANDEMİR12 Eylül 2015 00:05
YORUM YAPAN ARKADAŞLARI BİLMEMDE GOOGLEDAN BU İSİMLERE BAKTIM, AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE, YAZIK BU MİLLETE, TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERE

abbas balçık11 Eylül 2015 19:48
al birini vur ötekine adnan ile ahmet şen ortaklar, olan bakan ve kamuran özdene oldu, atakum yurt binasını verdiler. kamuran özden i yediler, yoksa şimdi milletvekili idi.

orhan uzun11 Eylül 2015 19:46
yan dükkan işini pek bilen yoktur, subaşı esnafı iyi bilir.

adem gün11 Eylül 2015 19:45
ey adnan konaş sen dün neler yaptın, bugün neyin peşindesin, bugüne kadar bu memlekette kimin elinden tuttun, kime ne yardım yaptın, şimdi akpartiliyim deyip, geçiniyorsun, akpartiye kaç oy attırdın, kaç oy attırabilirsin, sen yemedin mi kamuran özden i bu sefer adamı bırakta seçilsin, 7 haziranda akparti kamuran beyi gönderemediyse sebebi sensin, bakan bey tepkiyi bir tek senden alıyor, akparti senin gibilerden oy kaybediyor, sen akpartiden ,bakan beyden ,kamuran bey den uzak durda zarar verme.

Yadem gün11 Eylül 2015 19:36
herkes biliyor ahmet akbaşın binasını devlete kimin verdirdiğini onun için adnan konaş la birlikte hareket ettiğini, fevzi başkan işini bilir, ne ahmet ne adnan takar, yemeğini yer işine bakar.

salim erman11 Eylül 2015 19:30
Bu tablo herşeyi gösteriyor, adnan konaş ahmet akbaşın binasını akparti ve bakan aracılığı ile devlete kiraya verdi, ahmet akbaş ta adnan konaş la fevzi apaydın ın arasını yapıyor. fevzi apaydın ın elini öptürüp özür dileterek adnan konaş aklınca destek alacak, biyerlere gelecek. düne kadar eyüp güler bugün kimler ağlar kimler güler. bu millette bunları yer.

ALİ CIK11 Eylül 2015 19:26
HER ŞEY İYİ DE FEVZİ APAYDIN NASIL ADNAN KONAŞ LA AYNI MASADA OTURUP YEMEK YİYOR, FEVZİ APAYDIN İÇİN DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI ADNAN KONAŞ

ASLAN KOÇ11 Eylül 2015 19:25
BU KARE DE ADNAN KONAŞ NEYİN PAZARLIĞINDA, FEVZİ BAŞKAN İŞİNİ BİLİR, MUTLAKA AHMET AKBAŞ BU İŞİ AYARLAMIŞTIR. AHMET AKBAŞ ZAPİT PLANI SATTI. ADNAN KONAŞ EYÜP GÜLER İ KİM KİMİNLE BELLİ DEĞİL, MENFAAT DÜNYASI

SAMİ ÇALIŞKAN11 Eylül 2015 16:35
BU NASIL İŞ BEN BİLMEM BEN ADNAN KONAŞI İYİ BİLİRİM, DÜN NEYDİ BUGÜN NE, AKPARTİYE BAKANA ZARAR VERİYOR. KAMURAN ÖZDEN DE ONUN YÜZÜNDEN SEÇİLEMEDİ, ADAMI AKÇELİ İŞLERE SOKTU, ADI ÇIKTI, BİRDE YANINDA GEZDİ, ONU GÖREN AKPARTİYE OY VERMEDİ,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum