"BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ!"

"BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ!"
Yılport Samsunspor'un golcüsü Bahattin Köse, gazetemiz Spor Müdürü Soner Süren ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. Tecrübeli golcü, merak edilenleri, güncel gelişmeleri ve takım içindeki son durumu içtenlikle anlattı.

Geçen sezon kaydettiği 14 gol ile takımı adına en çok skor üreten isim olan deneyimli oyuncu, bu sezon henüz 14 haftada rakip filelere gönderdiği 13 golle yine kırmızı-beyazlı ekibin en formda oyuncusu konumunda bulunuyor. Bu sezon işlerin gayet iyi gittiğini belirten Köse, "Kendi aramızda play-off ihtimalini dahi düşünmüyoruz. Direkt şampiyon olmayı hedefliyoruz. Lig çok uzun ve her takım puan kaybedecek. Bizim içimiz rahat, çok çalışıyoruz. Çalışmanın yanında aynı zamanda şampiyonluğu çok da istiyoruz. Her maça 3 puan almak hedefiyle çıkıyoruz" dedi.

hacetmaaccc-12.jpeg

"SAMSUNSPOR'UN GELECEĞİ PARLAK"
Yurt dışında gördüğü altyapı eğitiminin kendisine çok şey kattığını belirten Bahattin Köse, "Almanya'da doğdum, Alman altyapısında çok şeyler öğrendim. Orada küçüklükten beri aldığım eğitimler bana çok yardımcı ve her anlamda çok faydalı oldu. Samsunspor Futbol Akademisi altyapı çalışmalarını çok takip edemesem de birkaç kez maç yapma fırsatımız oldu ve sistemin çok iyi olduğunu düşünüyorum, arkadaşlarımız epey yetenekli. Samsunspor'un geleceğinin parlak olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

4443.jpg

"AİLE İÇİNDE GAYET NORMAL DURUMLAR"
Takım içindeki gruplaşma konusuna değinen deneyimli golcü, "Ben geçtiğimiz sezon söylenenin aksine takım içinde bir gruplaşma olduğunu düşünmüyorum. Dışarıdan gören birileri belki bu şekilde düşünebilir ama biz takımın içerisindeyiz. Şahsen benim bir buçuk senedir kimseyle bir sıkıntım olmadı, kimsenin kimseyle de olduğunu düşünmüyorum. İdmanda olan şeyler zaten hayatın ve futbolun içerisinde var. 25 tane erkek adam antrenman yapıyor ve elbette birisi vuracak diğeri kızacak... Bunlar aile içinde gayet normal durumlar. Bu sene de hiçbir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum" dedi.

hacetmaaccc-11.jpeg

"BİZLER DUYGUSAL İNSANLARIZ"
Hacettepe maçında atılan galibiyet golünden sonra bazı futbolcuların tribünlerde tepki göstermesi konusuna açıklık getiren Köse, "Golden sonra taraftarlara yönelik el kol hareketlerini yorumlarsam eğer maç içerisinde her zaman kapalı takıma karşı oynuyorsunuz, takım kapanıyor ve on bir kişi defans yapıyor ve gol atmaya çalışıyoruz. Son dakikada bu gol geldiği zaman o anki duyguyla böyle şeyler yaşanabiliyor. Taraftarlarımızın üzerine alınmaması gerekir diye düşünüyorum. Biz futbolcular da tıpkı onlar gibi duygusal insanlarız. O anda, o gol geldiğinde neler hissediyoruz farkına varamıyoruz..." diye konuştu.

444444-002.jpg

"LİG ÇOK UZUN BİR MARATON"
Yılport Samsunspor'un 2018-2019 sezonunda şampiyonluğu kaçırmasını yorumlayan tecrübeli oyuncu, "Geçtiğimiz sezon gelen çoğu futbolcu bu ligi tanımıyordu. Bu yüzden biraz zorlandığımızı düşünüyorum. Ancak bu sene gayet iyi gidiyoruz. Biz kendi aramızda play-off ihtimalini dahi düşünmüyoruz. Direkt şampiyon olmayı hedefliyoruz. Lig çok uzun ve her takım puan kaybedecek. Bizim içimiz rahat, çok çalışıyoruz. Çalışmanın yanında aynı zamanda şampiyonluğu çok da istiyoruz. Her maça 3 puan almak hedefiyle çıkıyoruz" dedi.

hacetmaaccc-17.jpeg

"BAMBAŞKA BİR ATMOSFER OLUR"
Samsunspor'da oynuyor olmanın apayrı bir duygu olduğunu belirten Bahattin Köse, taraftarlara seslenerek, "Burada çok güçlü bir taraftar bağı var. Bir deplasmana gittiğimizde 2-3 bin kişi bizi destekliyor. İçeride ise her maç en az 10-15 bin kişi olduğu zaman ayrı bir motivasyonla sahada oluyoruz. Ancak tribünlerde bir grup olsa ve güçlü bir şekilde destek verse çok iyi olurdu, gelen rakipler de daha çok çekinirdi. Şu anda da çekiniyorlar ama bir tane ses olsa bambaşka bir atmosfer olacağını düşünüyorum..." diye konuştu.

43r43rt54-3-001.JPG

"ÖN TARAFTA SIKINTI YAŞAMAYIZ"
Takımın hücum bölgesinde yaşanan rekabete değinen Köse, "Diğer santrafor arkadaşlarımın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesin başka başka yetenekleri var. Bu yüzden birbirimizi kıyaslayamıyorum. Birimiz oynamazsa diğeri oynayabilir. Ön tarafta hiç sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Hücum olarak kaliteliyiz, bir sakatlık olduğunda diğeri çok rahat yerini alır ve işini de çok iyi yapar." dedi.

hekimfoto-8.jpeg

"ATABEY'İN SÖZÜNÜ TUTTURACAĞIM"
Gazetemiz Spor Müdürü Soner Süren'in, Yılport Samsunspor'a sezon başında katılan Atabey Çiçek'in kendisine koyduğu 20 gol barajını hatırlatması üzerine gülümseyen Bahattin Köse, "Atabey evet öyle bir söz verdi. Ben sol kanatta oynadığım için onun sözünü tutturacağım o halde... Daha önümüzde çok hafta var ve rahatlıkla 15 gol daha atabilir. Çünkü çok kaliteli ve iyi bir santrafor olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma konuşacak olursam gol sayısında rekabete girmek istemiyorum. Ben ne kadar gol atarsam, takım için faydalı olursam benim için başarı gelmiş demektir" ifadelerini kullandı.

qwsqwsqws-001.jpg

"ŞAMPİYONLUK GELSİN GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL"
Bazı maçlarda yedek soyunmasının kendisi için sorun olmadığını belirten tecrübeli golcü, "Bazen forvet oyuncularının dönemleri gelir, gol atamaz, her şey kötü gider. O dönemlerde yedekte bekleyip kendisini toparlaması çok önemlidir. Sonradan girdiğinde belki daha iyi işler yaparsın. Ben bu sene maça her girdiğimde, dakika gözetmeksizin elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. İlk 11'de veya değilim hiç fark etmez, Samsunspor şampiyon olsun gerisi önemli değil" dedi.

343r34f-5.JPG

"ERTUĞRUL SAĞLAM BAŞKA BİR SEVİYE"
Yılport Samsunspor'da çalıştığı teknik adamları değerlendiren Köse, "Hepsi birbirinden farklı hocalardı. Taner hoca ile zaten eskiden beri tanışıyorduk. 4-5 senedir konuşuyoruz onunla ve çok iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. İsmet Taşdemir ve İrfan Buz hakkında olumlu ya da olumsuz bir şey söylemek istemiyorum.. Ertuğrul Sağlam ise başka bir seviye. İdmanlar çok farklı, hangi iş ne zaman yapılacak çok rahat anlıyor futbolcular, kaliteli çalışıyoruz. Yardımcı antrenörlerimiz de oldukça cana yakın insanlar, yol gösteriyorlar. Son günlerde her şey daha iyi gidiyor" diye konuştu.

anliurfamac-16.JPG

"ATABİLDİĞİM KADAR ATACAĞIM"
Geçtiğimiz sezonki performansının üzerine çıkmak istediğini belirten deneyimli golcü, "Bu sene kendime bir gol hedefi koymadım. Atabildiğim kadar atmalıyım dedim. Geçen sene 14 gol kaydettim ancak performansımdan o kadar da memnun değilim. Bu sene inşallah kendimi daha fazla ispatlamaya çalışacağım. Kendimi ileri uçta çok rahat hissediyorum ancak kanatta da oynasam benim için fark etmiyor, her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum