Biz notere değil halka gideriz

Biz notere değil halka gideriz
Samsun AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, Kavak İlçesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Bir kadın Başalan mahallesinde araziyi kendisinin vereceğini belirterek havaalanı ve hastane yapılmasını istedi. Burada bir konuşma yapan özden, ‘Bizim notere gidip kağıt almıyoruz. 12 yıldır halka gittik. Şimdi de halka gidiyoruz’ dedi.

AK parti milletvekili adayı Kamuran Özden Kavak İlçesine Başalan Mahallesine vatandaşlarla sohbet etti. Sokakta kendini bekleyen kadınlarla görüşen Özden ilginç bir istekle karşılaştı. Kadınlardan birir büyük bir arazisi olduğunu ve buraya hastane ve havaalanı yapılmasını istedi. İlçe Devlet Hastanesinin yeni yapıldığını belirten Özden, ‘Uluslararası havaalanımız var zaten. Buraya ikinci bir havaalanı çok sonraların işi’ diye konuştu. Alaçam Mahallesine giden Özden, burada yaptığı konuşmada ‘Biz elimize noterden bir kağıt alıp sizin karşınıza çıkmadık. Biz hiçbir zaman notere gitmedik.  Biz hep halka söz verdik. Biz hep halka gittik. Yani size geldik. Bu yüzden alnımız ak. Bu yüzden sizlerin arasında başımız dik geziyoruz. Bir siyasi parti başkanı 4 yıllığına iktidar olmak istiyor. Diğerinin iktidar olma niyeti bile yok. Sizler bunları görüyorsunuz. 12 yılda yapılan her seçimde bunlara gereken cevabı verdiniz. / haziranda da gereken cevabı vereceğinize inanıyorum’dedi.

İlçe devlet hastanesini ziyaret eden milletvekili adayı Kamuran Özden, daha sonra esnaf ziyaretlerşne devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.