Biz bu seçimi kazandık

Biz bu seçimi kazandık
Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Elimizdeki manipüle edilmemiş anketler, sahadaki ilgi alaka ve mitinglerimizdeki coşku bizlere gösteriyor ki biz seçimi kazandık." dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, 31 Mart seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. çalışma yaptıklarını belirtti. Gür, "Adaylığımızın açıklandığı 4 Şubat'tan bu yana sahadayız. Kusursuz bir takvimle, gece gündüz demeden vatandaşlarımızla buluştuk. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan siyaseti sokakta yapmayı öğrendik. Bu doğrultuda da vatandaşımızla güçlü bağlar kurarak bütün karalama kampanyalarını aştık" diye konuştu.

gur-tek.jpg

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür "Elimizdeki manipüle edilmemiş anketler, sahadaki ilgi alaka ve mitinglerimizdeki coşku bizlere gösteriyor ki, hemşehrilerimiz iki Çarşambalı Büyükşehir'de Halit Doğan, burada da bizlere teveccühünü gösterecek ve altın dönem başlayacak. Biz seçimi kazandık. Artık sadece istatistik rakamları bekliyoruz. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.