BİTİRİM İKİLİ GALİBİYETİ GETİRDİ! 2-0

BİTİRİM İKİLİ GALİBİYETİ GETİRDİ! 2-0
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüvenindeki ikinci maçında, 19 Mayıs Stadyumu'nda kendi taraftarları önünde Pendikspor'u 2-0 mağlup etti.

Mücadele boyunca rakibine neredeyse top göstermeyen kırmızı beyazlılar, Gümüşhanespor'un ardından Pendikspor'a da 2-0'lık tarifeyi uyguladı. Geçen sezonun en skorer oyuncuları İlyas Kubilay Yavuz ve Bahattin Köse, Samsunspor'a galibiyeti getirdi.

foto-5.jpeg

Geciken gol zaman zaman tribünlerde gerginlik oluştursa da 81'inci dakikada sahneye çıkan İlyas Kubilay Yavuz, kırmızı-beyazlı taraftarların alışık olduğu şık ve düzgün vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Golden sonra gardı tamamen düşen Pendikspor'un üzerine rahatça giden Samsunspor, usta ayak Bahattin Köse ile 90'ıncı dakikada skoru 2-0'a taşıdı.

foto-6.jpeg

FORMASI BİLE KİRLENMEDİ
Maçın başından itibaren adeta zaman geçirmek için sahada olan Pendikspor, Samsunspor kalesinde etkili olamadı. Kırmızı-beyazlıların başarılı genç file bekçisi Nurullah Aslan kalesinde yalnızca bir kez tehlike atlattı. Oldukça zayıf bir oyun ortaya koyan Pendikspor'da vakit geçirmek için yerden kalkmayan futbolcular Samsunspor tribünlerinden nasibini aldı. Ligin ilk haftasına 1-0'lık Sarıyer mağlubiyetiyle başlayan Pendikspor, dün de ikinci mağlubiyetini alarak ligde oldukça kötü bir giriş yapmış oldu.

foto-8.jpeg

MAESTRO COŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
Yılport Samsunspor'da adeta maestro haline gelen ve attığı şık gollerle taraftarların gönlünde taht kuran İlyas Kubila Yavuz dün akşam da sahneye çıkarak izleyicilere adeta resital sundu.

foto-2.jpeg

Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, maçtan saatler önce, "Durdurulması imkansız bir klasik: İlyas Kubilay meleği Uç İlyas uç. Bu akşam bizi de uçur. Sana  tüm şehir olarak güveniyoruz." demişti. Hem Yıldırım'ın hem de taraftarların güvenini boşa çıkarmayan Yavuz, yakaladığı fırsatı şık bir gole çevirerek gecenin yıldızı oldu.

002-005.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.