BİRLİKTE HAREKET EDELİM!

BİRLİKTE HAREKET EDELİM!
Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydını makamında ziyaret ettik"dedi.

Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mahmut Aydını Makamında ziyaret ederek yeni başlayacak Üniversite öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetler öncesinde istişare yaparak yapılması gereken çalımalar için görüş alışverişinde bulundular. 

ORTAK ÇALIŞALIM TEKLİFİ
Türk Kızılay’ı ilçede Milli Eğitimle birlikte ortak çalışmalar yaparken yeni kurulan Samsun Üniversite ile ortak çalışmaları yapmak istiyor. Yapılan ziyarette Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner ile birlikte Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut   Aydın’a Türk Kızılay’ ı fincan takımını takdim etti.                   

‘EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ’
Türk Kızılay’ı olarak eğitime önem verdiklerinin altını çizen Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” ilçemizdeki okulların sınıfların teşrifatlarını yaparken de ilçemizde bulunan Samsun Üniversitesin dede yeni öğretim yılında kalıcı izler bırakmak istiyoruz. Değerli rektörümüzle Canik Kent Konseyinde birlikte çalışmış ve verdiği seminerlerden ilham aldığımız Sayın hocamıza makamında bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Üniversite hayatı lise hayatından sonra farklı bir hayat olduğu için ilçemize gelen imkanları sınırlı öğrencilerimize destek olmak istiyoruz. Bu konuda üniversite aracılığı ortak çalışmalar yaparak öğrencilerimize yardımcı olmak istiyoruz“diye konuştu.

Köksal ÖNER           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.