''BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ''

''BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ''
Türk Kızılay'ı Canik Şube Başkanlığı Canik İlçe Müftülüğüne yeni atanan Ali Çebici ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verilirken manevi destek talebinde bulundular.

Ziyarette Türk Kızılay Orta Karadeniz Kan Merkezi Yöneticisi Dr Serdar Bayram ve Kan Merkezi Çalışanı Birkan Yaşar Batur, Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Köksal Öner, Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Gençlik kolları katıldılar. Ziyarette ilçe müftüsüne Türk Kızılay Canik Şube Başkanı Hatice Örs tarafından Türk Kızılay fincan takımı hediye etti.

‘İLÇEMİZDE 7/24 SAAT ÇALIŞIYORUZ’
Canik İlçesinin her alanda her yerde olmaya çalıştıklarının altını çizen Türk Kızılay'ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Bizim derdimiz kimsesizlerin kimsesi olmaktır. Bu maksatla yola çıktığımızdan ilçemizin manevi şahsiyeti olan ilçe müftümüzü ziyaret ederek yaptığımız ve yapacağımız faaliyetler hakkında bilgi verirken hem sosyal faaliyetlerimizde hem de kan alımı ve kök hücre konusunda destek talep ettik. Manevi ayların iklimde bulunduğumuz bu aylarda manevi şahsiyetleri ziyaret etmek onlarla hasbihâl etmek bizleri onurlandırmaktadır. İlçemize yeni atanan müftümüze yeni görevi hayırlı olsun derken kendilerine başarılar dileriz” dedi.

TÜRK KIZILAY’I BÜYÜK GÖREV YAPIYOR
Her zaman Türk Kızılay'ının yanında olacaklarını vuegulayan Canik İlçe Müftüsü Ali Çebi,” Türk Kızılay'ı hem kan alımı ve hem sosyal faaliyetlerde sosyal sorumluluğunu yerine getirirken bu görevi gönüllü olarak gerçekleştirmeleri bizleri daha da şaşırtmaktadır. İhtiyaç sahiplerinin yanında olmak onları yalnız bırakmamaları çalışmalarını evleri tek tek ziyaret etmeleri bizler için çok önemlidir. Bu maksatla Türk Kızılay Ekibini kutluyorum. Yaptıkları işi samimi olarak yaptıklarından yüce Mevla’nın takdirini kazanmaktadırlar. Kendilerine çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu. 
Köksal Öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.