Birleşen Gönüller'in Bakü'deki galası izdihama sebep oldu

Birleşen Gönüller'in Bakü'deki galası izdihama sebep oldu
Yapımını SER Film'in üstlendiği "Birleşen Gönüller" filmi için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dün akşam düzenlenen gala izdihama sebep oldu.

Filmin oyuncularından Ferdi Akarnur, Serkan Şenalp, Sema Çeyrekbaşı, Atılgan Gümüş'ün de katıldığı gala buluşmasına gelenler sinema salonunda oturmaya yer bulamadı. Sanatçılarla sinemaseverleri buluşturan söz konusu galada, dışarıdan alınan ek sandalyelerle ayakta kalanların bir kısmı filmi izleme fırsatı buldu. İzdiham dolayısıyla şaşkınlıklarını gizlemeyen sanatçılar, Azerbaycanlı hayranlarına teşekkürlerini bildirdiler.
Filmin ardından basın toplantısına katılan sanatçılar, gazetecilerin sorularını cevapladılar. Çekimlerin oldukça güç şartlarda geçtiğini aktaran oyuncular, ortaya çıkan eserden ve gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını bildirdi.

Cennet rolünde oynayan Sema Çeyrekbaşı, şimdiye kadar filmi 4 kez izlediğini ve her defasında göz yaşını tutamadığını aktardı. Çeyrekbaşı, filmi izlerken Cennet'i düşündüğünü ve zorluklar içerisinde bu kadının 50 yıl sevdiğini beklemesine acıdığını dile getirdi.

Filmi izlemeye gelen Ümide Hesenli Cihan Haber Ajansı'na(Cihan) yaptığı konuşmasında, Bakü'de bir çok Türk filmlerin gala gecelerinin olduğunu söyledi. Filmi oyuncularıyla birlikte izlemekten keyif aldıklarını dile getiren Hesenli, filmin konusu olan 2. Dünya Savaşı'nı kast ederek o dönemde dedelerinin de söz konusu savaşa katıldığını ve bu bakımdan filmden çok etkilendiklerini aktardı.
Birleşen Gönüller'in yapımcısı Ahmet Gül de Cihan'a yaptığı açıklamasında, Bakü'deki gönüllerle de birleşmeye geldiklerini söyledi. Bakü sinemalarında bereketli bir sezon beklediklerini dile getiren Gül, burada Avrupa ve Türkiye sinemalarından güzel bir atmosferin olduğunun altını çizdi.
Gala sinemaseverlerin oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirme ve imza dağıtımıyla son buldu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.