'Bir tuğla da sen koy' kampanyasına destek verdi

'Bir tuğla da sen koy' kampanyasına destek verdi
Bafralı Gönüllüler Platformu, LÖSEV'e destek amaçlı aldıkları takvimleri Bafra Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nda 1. sınıf öğrencilerine dağıttı.

Konu hakkında açıklama yapan gönüllüler, "LÖSEV, yeni yıl nedeniyle hem 7'den 77'e yönelik hem de okullarda okuyan çocukların günlük yaşantılarında özel günlerini bilmesi ve ne yapması gerektiğini anlamak adına eğitim amaçlı takvimler yaptırdı. Bafra'lı LÖSEV gönüllüleri olarak biz de Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nda okuyan 1. sınıf öğrencilerine takvimleri dağıttık. Bir tuğla da sen koy kampanyasına bizler de destek verdik, herkesin desteklerinizi bekliyoruz. Duyarlı olan vatandaşlarımız 3400'a bir tuğla mesajı göndererek destekte bulunabilirler." dedi.

Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkan'ın, lösemili çocukların anneleri ve lösemiyi yenmiş gençlerin ürettiği birbirinden renkli ve doğal ürünleri, sevdiklerine alternatif bir hediye vermek isteyen herkesin beğenisine sunduğunu ifade eden gönüllüler, buradan bu ürünleri satın almakla lösemili çocuklara ve kanser hastalarının tedavilerine katkı sunulabileceğini ifade etti. Ayrıca www.lsvdukkan.com adresinden de alışveriş yapılabileceğini hatırlattı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.