BİR TEPKİDE ŞİRİNLERDEN

BİR TEPKİDE ŞİRİNLERDEN
Samsunspor Şirinler Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Cüneyt Şenkal Kırmızı Beyazlı Kulüpte yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından açıklamalarda bulundu.

Şenkal mevcut Yönetimi istifaya davet ederek,"Mevcut Yönetim Şehirdeki güveninin kaybetmiştir. Kulübün önünü açmak adına mevcut yönetimin istifa etmesi gerekmektedir." dedi.


SAMSUNSPOR'UN ÖNÜNÜ AÇIN
Kırmızı Beyazlı Yönetime bir sitemde Samsunspor Şirinler Taraftarlar Derneğinden geldi. Kırmızı Beyazlı Şirinler Grubunun İkinci Başkanı Cüneyt Şenkla mevcut Yönetimin Şehirdeki güvenini artık kaybettiğini belirterek,"Sayın Bakanımızın ve Valimizin yaptığı açıklamalardan sonra Samsunspor Yönetimininde acilen Kongre kararı alması lazım. Mevcut Yönetim bu Kulübün önünü ne kadar açarsa Samsunspor gelecek günlere okadar umutla bakacaktır." dedi.


ŞİMDİ DİRİLİŞ ZAMANI
Özellikle Şehrin önde gelenlerinede seslenen Şirinler Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Cüneyt Şenkal şunları söyledi:"Karadenizin metropol kenti olan Samsun'un tek profesyonel futbol takımı olan Samsunspor'a artık tüm iş adamlarımızın birleşip sahip çıkmasını istiyoruz. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Şimdi Samsunspor için Şehrimiz için diriliş vaktidir"


KULÜBÜMÜZÜN YANINDAYIZ
Kırmızı Beyazlı renklerek gönül veren Şirinler Grubu İkini Başkanı Şenkal açıklamalarının sonunda ise şunları belirtti:"Yıllardan beri bu Şehrin en önemli markası Samsunspor'dur. Bizler taraftarlar olarak Kulübümüzün ve takımımızın her zaman yanındayız. 4 aydır para alamayan Teknik heyetimize, futbolcularımıza ve personellerimize grubumuz adına teşekkür ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum