'Bir Napoli Akşamı' müzikseverlerle buluşacak

'Bir Napoli Akşamı' müzikseverlerle buluşacak
“Bir Napoli Akşamı” konseri 16 Kasım 2023 Perşembe günü saat 20.00’de Zehra Yıldız Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak.

Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin 16 Kasım 2023 Perşembe akşamı müzikseverlerle buluşturacağı “Bir Napoli Akşamı” konseri, İtalya'yı en güzel yansıtan kentlerden biri olan Napoli’yi ve Napoliten şarkı türünü seyircilerle buluşturuyor.

Kökeni 800 yıl kadar öncesine uzanan İtalyan halk şarkılarına yer verilen “Bir Napoli Akşamı” konserinde “O Sole Mio”, “Santa Lucia”, “Con te partiro”, “Parla Piu” gibi hafızalardan silinmeyen klasikler seslendirilecek.

Metin Bayram tarafından sahnelenen konserde sanatçılara piyanoda Diego Moccia eşlik ediyor. Sanatçılar mezzosoprano Polen Yağmur Arslan, soprano Fatma Hande Kocatürk, tenorlar Metin Bayram, Ulaş Kocatürk, Halil Kaplan, Yunusemre Kemal Sönmez ve bariton Yağmur Oksayoğlu'na keman sanatçısı Yusuf Tenşi eşlik ediyor.

16 Kasım 2023 Perşembe akşamı saat 20.00’de Zehra Yıldız Salonu’nda 1 bölüm olarak gerçekleşecek konserin biletleri, biletinial internet sitesinden ve Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden alınabilir.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.