“BİR İLAÇ İÇİN DÖRT KİŞİ HASTANEYE GİDERDİ”

“BİR İLAÇ İÇİN DÖRT KİŞİ HASTANEYE GİDERDİ”
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, esnaf ve vatandaşlara gerçekleştirdiği ziyaretlerde siyasi partilerin birlik olarak, AK Parti’nin iktidardan gitmesi için her türlü oyunları yapacaklarını belirtti.

7 Haziran genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ilçede bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devem ediyor. Sokak sokak, kapı kapı gezen Başkan Tok, AK Parti’nin başarısını çekemeyenlerin kirli işlerle oyunlara kalkıştığını söyledi. Vatandaşların ve esnafın yoğun  ilgisiyle karşılaşan Tok istek ve önerileri dinlemenin yanı sıra çay sohbeti gerçekleştirmeyi de ihmal etmedi.

 

“AK PARTİ GİTSİN DİYE HER ŞEYİ YAPARLAR”

2002 yılı öncesi Türkiye’nin hiçbir zaman unutulmamasını ve genç nesillere hatırlatılmasını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yaklaşan 7 Haziran seçimleri ülkemizin için bir dönüm noktasıdır. AK Parti göreve geldiği zamandan öncesini bilmeyen evlatlarımıza gençlerimize geçmişi hatırlatmalı onlara ülkemizin nerelerden nerelere geldiğini göstermeliyiz. Hastane kuyruklarından ilaç yokluğuna, eğitim düzeninden masraflarına her şeyi açık açık anlatmalıyız. Unutulmamalıdır ki bu ülkenin çocukları eğitim öğretim yılının ikinci döneminde kitaplarına zor kavuşmuştu. Şimdi ise bırakın kitabı, ilk ders zili çaldığında tabletler ile döneme başlıyorlar. Hastane kuyruklarında geçirdiğimiz günlerimizi gençlerimize çocuklarımıza göstermeliyiz. Bir ilaç almak için hastanelere üç dört kişi gittiğimiz günleri kimsenin unutmaması gerekir. Şimdi ise reçeteyi kağıdı geçtim bilgisayar üzerinden doktorun yanından çıkar çıkmaz eczanenizde ilaçlarınız hazır halde. Şimdi bakıyoruz  AK Parti’nin bu başarısını görmezden gelip kirli oyunlar düzenleyip AK Parti gitsin de ne olursa olsun diyen siyasiler var. Hepsi bir araya gelmiş ülkemizin düzenini, yükselişini başarılarını yok etmek için canla başla uğraşıyorlar. Kısa bir süreliğine gözlerinizi kapatın ve düşünün sabah uyandığınızda AK Parti’nin olmadığını hayal edin. Üçlü koalisyon dönemine geri dönün. Düşünürken bile korkunç bir tablo çıkıyor önümüze. Ama görüyoruz milli iradesine sahip çıkan halkımız bu tür oyunların hiç birine boyun eğmeyecek. Her seçimde olduğu gibi sandığına, oyuna  sahip çıkacak ve yeni Türkiye’nin hızına hız katacaktır.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.