Bir babanın feryadı: Beni çocuğuma kavuşturun

Bir babanın feryadı: Beni çocuğuma kavuşturun
SAMSUN'da, bir süre cezaevinde yattıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 45 yaşındaki Ensar Kökalp, 6 yaşındaki oğlu Asrın Eser'in, eşi tarafından kaçırıldığını iddia ederek ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kökalp, "Çocuğum bulunsun, başka bir şey istemiyorum. Bir kez oğluma sarılayım, hiçbir şey umurumda değil. Gerekirse öleyim" dedi.

Samsun’un Bafra İlçesi’nde bir süre cezaevinde yatan Ensar Kökalp, daha sonra adli kontrol altında tutulmak kaydı ile serbest bırakıldı. Kökalp, çıktıktan sonra oğlu Asrın Eser’in eşi tarafından kaçırıldığı iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanıp cezaevinden çıktığı için şehir dışına çıkarak çocuğunu arayamayan Kökalp, "Cezaevinden çıktıktan sonra eşim oğlumu da alıp ortadan kayboldu. Ben 8 aydır çocuğumun hasretinden ölüyorum. 2 ay önce beni arayıp, çocuğumun kendisinde olmadığını söyledi. Eşim 'Çocuk bende değil' deyince, çocuğumun hayatından endişe etmeye başladım" dedi.

Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurduğunu dile getiren Kökalp gözyaşları içerisinde oğlunun bulunmasını istediğini söyleyerek, "Ben cezamdan dolayı bir yerlere gidemiyorum. Ben maddi değil, manevi destek için bu yola başvurdum. Çocuğumun yaşayıp yaşamadığını, nerede olduğunu bilmiyorum. Annesinde dahi olsa ben o çocuğun babasıyım. Boşanmamız gerçekleşmedi, vekalet yok. Bu nedenle o ne kadar annesi ise ben de babasıyım. Benim çocuğumu görmek, onunla olmak en doğal hakkım. Allah rızası için yardım edin. Ben çocuğumun hasretinden ölüyorum artık, dayanamıyorum. Tek istediğim çocuğumun bulunması" diye konuştu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.