BİLGİCİ: "ZOR BİR MAÇ OLDU"

BİLGİCİ: "ZOR BİR MAÇ OLDU"
Ladik Belediyespor Teknik Direktörü Ali Bilgici önceki gün oynanan Termespor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilgici, "Zor bir maç oldu. Sporcularda gerginlik vardı. Bundan dolayı bizim açımızdan çok iyi bir maç olduğu söylenemez" dedi.

"ARTIK ÖNÜMÜZDE YENİ BİR HAFTA VAR"
Turuncu Beyazlı Teknik Direktör şöyle devam etti : "Çok iyi oynadığımız söylenemez. Fakat maçı kazanıp, Yeni Amasyaspor ile aradaki puan farkını kapatmak istiyorduk. Zirveye tutunmak istiyoruz. Zor bir maç oldu. Sporcularda gerginlik vardı. Bundan dolayı bizim açımızdan çok iyi bir maç olduğu söylenemez. Beraber kaldığımız için çok üzgünüz. Yenemedik, fakat 1 puanda olsa almayı başardık. İstikrarlı bir şekilde, devam edeceğiz. Artık önümüzde yeni bir hafta var"

"HEDEFİMİZ SAMSUN TAKIMLARI ARASINDA BİRİNCİ OLMAK DEĞİL"
Ladik Belediyespor'un hedeflerini anlatan Bilgici, "Bizim hedefimiz, Samsun takımları arasında birinci olmak değil. Bizim hedefimiz, şampiyonluğa iddialı olmak. Onun için beraberliğe üzüldük. Biz şampiyonluk istiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz hedefi olan bir takımız ve sporcularım bunun bilincide. Bu bilinç ile sahaya çıkıyoruz. Her zaman istediğimiz olmuyor, fakat başaracağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki Yeni Amasyaspor maçına bakacağız artık. Bunun için hafta boyunca hazırlanacağız" diye konuştu. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.