BIÇAKLI SALDIRGANA ADLI KONTROL

BIÇAKLI SALDIRGANA ADLI KONTROL
SAMSUN'da 22 yaşındaki Yasin Toker'i sol bacağından ve sırtından bıçakla yaraladığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 19 yaşındaki Bozkurt K. A., nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Olay dün İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 3 ay önce Bozkurt K.A. arkadaşı Yasin Toker'in motosikletini kullanmak için aldı. Daha sonra arıza yapan motosikleti arkadaşına verdi. Arkadaşı da 150 liraya yaptırdığını, kendisine 75 lira vermesi gerektiğini söyledi. 3 ay boyunca görüşemeyen iki arkadaş dün karşılaşınca alacak verecek meselesinden tartışmaya başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası şüpheli Yasin Toker'i sol bacağından ve sırtından bıçakla hafif şekilde yaraladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Bozkurt K.A. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.