Benzersiz CS 1.6 Hizmetleri

Benzersiz CS 1.6 Hizmetleri
Cs 1.6 indir işleminden sonra pek çok oyuncu admin ve komut veren insanlara özenerek kendi sunucusunu kurmak istemişlerdir.

işleminden sonra pek çok oyuncu admin ve komut veren insanlara özenerek kendi sunucusunu kurmak istemişlerdir. Bu nedenle de gerek kiralama gerekse satın alma işlemleriyle hizmet veren gibi pek çok sunucu ile iletişime geçerek uygun fiyata server kiralamak için kolları sıvamıştır.

Bu noktada devreye giren Oyun Yöneticisi ekibimiz, gelişmiş modlar ve rekabet seviyesini en üst düzeyde yaşatmak için büyük çaba harcamaktadır. Günlük 12 saat teknik destek hizmeti sunan ekibimiz, için sunduğu 7/24 sunucu takip sistemi ile de herhangi bir hile veya usulsüz kullanıma asla izin vermemektedir.

Oyun Yöneticisi Tarafından Sağladığımız Hizmetler

Oyunlarda en önemli olan ping, LAG ve Loss sıkıntılarına %0 oranında sağladığımız imkan ile en kötü internetlerde bile en yüksek performansı sağlamayı hedefliyoruz. Her üyenin kolaylıkla işlem yapabileceği ‘’server panel’’ sistemi ile de gerekli işlemlerinizi yapabileceğiniz geniş bir kullanım imkanı sağlıyoruz.

Oyun için kullanılan bütün Token işlemlerinde de yardımcı olan firmamız, binlerce server ile birlikte her gün güncellenen sayısı ile bütün oyunculara hizmet sağlıyor. İnternet sitesi üzerinden kısa bir üyelik sonucu elde edebileceğiniz bu hizmetlere sahip olabilmek için Oyun Yöneticisi sitemizi ziyaret edebilir, kendi paneliniz üzerinden en hızlı ve kolay giriş imkanı sağlayabilir bütün işlemleri ücretsiz bir şekilde kolaylıkla giderebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.