"Bende Bir Sorun Olmamasına Rağmen Yumurtalıklarım Alındı"

"Bende Bir Sorun Olmamasına Rağmen Yumurtalıklarım Alındı"
İddiaya göre, çocuk sahibi olmak için gittiği doktor tarafından kendisinde bir sorun olmadığı halde yumurtalıklarının alındığını ve toplamda 35 Bin liralık masraf yaptığını söyleyen 50 yaşındaki Ayşe Çakır...

Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. M.U.'ya dava açacağını dile getirdi. Ayşe Çakır, "Elimdeki belgeler ile birlikte hakim karşısına çıkacağım. Sağlam olan yumurtalıklarımın alınmasının ve çocuk yapma özlemimin içimde ukde olarak kaldığı için maddi ve manevi dava açacağım"dedi.

"150 TANE İĞNE VURULDUM"

Gereksiz yere ciddi ölçüde masraf yaptığını dile getiren Ayşe Çakır, "Doktor M.U.'nun muayenehanesine gittiğimde bana sorunu çözeceğini ve çocuğumun olabileceğini söyledi. Onca sene çocuk yapmak için uğraştım. Tedavi sürecinde toplamda 150 tane iğne vuruldum. Bu iğnelerin bir tanesi için 30 lira ödedim. Diğer kullandığım ilaçları da vurulduğum iğneleri de doktorum aracılığıyla temin ediyordum. Şimdiki eşimin ve benim çok param gitti. Çocuğum olsaydı bunu hiç umursamaz 'Feda olsun' derdim fakat 35 bin liraya yakın param gitti ve sağlam olan yumurtalıklarım artık yok. Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. M.U.'ya maddi ve manevi olarak dava açacağım." diyerek doktoru suçladı.


"SORUN BENDE DEĞİLMİŞ"

Çocuk sahibi olamamasının sebebinin eski eşinden kaynaklandığını söyleyen Ayşe Çakır, "Evli olduğum zamanlarda çocuğum olmuyor diye doktor kontrolüne tek başıma gitmiştim. Doktor eski eşimi çağırıp sorunun onda mı yoksa bende mi olduğuna bakmadı beni tedavi edeceğini söyledi. Sorunun bende olmadığını ise daha sonra öğrendim. Sorunun bende değil eski eşimde olduğunu öğrendim. Doktorum benim yumurtalıklarımı bende sorun olmadığı halde almış."şeklinde iddiasını sürdürdü.

"SAĞLAM YUMURTALIKLARIM ALINDI"

Sağlam olan yumurtalıklarının gereksiz yere alındığını söyleyen Ayşe Çakır, "Başka bir doktora göründüğümde doktor bana 'Yumurtalıkların yok, yumurtalıklarını aldırmışsın' dedi. Duyduklarım karşısında şoke oldum. Ben geçirdiğim operasyonda yumurtalıklarımın alınacağını bilmiyordum. Kendi doktorum M.U.'ya tekrar gidip bu konuyu sorduğumda 'Spermlerinde sorun olmayan bir adam getir onun spermlerini kullanalım' dedi. Bu sorunların psikolojimi bozmasından dolayı eşimden ayrılmıştım. Bende herhangi bir sorunu olmayan yeni eşimle beraber tekrar Doktor M.U.'nun muayenehanesine gittim. Doktor bana bu sefer de Kıbrıs'a gitmem gerektiğini oradan sağlam yumurtalık almamı ve daha sonra operasyonu gerçekleştirebileceğini söyledi. Benim sağlam olan yumurtalıklarımı operasyonla alan bu doktor,  Kıbrıs'tan sağlam yumurtalık almamı istedi ve çocuk yapma işlemini ondan sonra yapacağını söyledi." diyerek iddialarını tekrarladı. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.