BEN SİZİN OĞLUNUZUM!

BEN SİZİN OĞLUNUZUM!
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Halk günlerinde kendisini ziyaret ederek, sorunlarını dile getiren yaşlıların, 'Başkanım' şeklinde hitap etmemelerini isteyerek, "Başkanınız değil, oğlunuzum" sözleriyle yaşlıların gönüllerini fethetti.

BAŞKANINIZ DEĞİL OĞLUNUZUM
Her hafta düzenli olarak tertiplenen Halk günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Kendisini ziyarete gelen ve sorunlarını dile getiren yaşlı vatandaşların 'Başkanım' diye hitap etmelerine karşılık, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,"Bana bu şekilde hitap etmeyin, ben sizin Başkanınız değil, oğlunuzum. Her sıkıntınızda yanınızdayım" şeklinde konuştu.

MİNNET BORCUMUZ
Belediye Çalışmalarında yaşlıların yanında olmaya ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya özen gösterdiklerini dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Yaşlılarımıza hak ettikleri saygıyı göstermek hepimizin minnet borcudur" dedi.

SIKINTINIZDA YANINIZDAYIM
Yaşlıların dile getirdikleri sorunlara anında çözüm getirdiklerini söyleyen Taşçı, "Yaşlılarımızın sorunlarının çözümü anlamında gereken neyse en kısa sürede yapılıyor. Sürekli söylediğim şey, Makamda oturan Başkanınız değil oğlunuz. Bunu bir an olsun aklınızdan çıkarmadan her sıkıntınızda yanınızdayım" sözleriyle yaşlıları kucakladı.












HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.