BEM BİR SEN’den Başkan Doğan’a ziyaret

BEM BİR SEN’den Başkan Doğan’a ziyaret
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcilerinden oluşan heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret etti.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Bem Bir Sen Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile SBB işyeri temsilcilerinden oluşan heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek bir süre görüştüler. Ziyarette Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, SBB Başkanı Doğan’a sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

gy.jpg

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a nazik kabullerinden ötürü teşekkür ederek; “Çarşamba Belediye Başkanlığı döneminde çalışkanlığı, samimiyeti ve hizmet aşkı ile tanıdığımız ve güzel ilişkilerimiz olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hali Doğan’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Her zaman çalışanının ve sendikamızın yanında olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan beye samimiyeti ve misafirperverliği için sendikamız adına çok teşekkür eder saygılar sunarım.” Dedi. Ziyaretin sonunda Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a çerçeveli Türk Bayrağı hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.