Belediyeden ihtiyaç sahiplerine prefabrik ev

Belediyeden ihtiyaç sahiplerine prefabrik ev
Tekkeköy Belediyesince yapılan prefabrik ev, ihtiyaç sahibi aileye teslim edildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, oturulamayacak durumdaki evlerin yerine prefabrik ve konteyner evler yapılarak ailelere yaşanabilir mekanlar kazandırılıyor.

Bu kapsamda zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalışan bir anne ile çocuğu, sıcak yuvaya kavuşturuldu.Belediye Başkanı Hasan Togar, sosyal belediyecilik anlamında örnek anlayış sergilediklerini belirtti.Yiyecek, giyecek, sağlık, gıda ve daha birçok yardımın yanında ihtiyaç sahibi ailelerin oturulamayacak durumdaki evlerinin yerine prefabrik ev yaparak sıcacık yuvalarda hayatlarını devam ettirmelerini sağladıklarını anlatan Togar, şunları kaydetti:"İlçemizde üç buçuk yıl içinde tadilat, onarım, bakım, malzeme yardımı, konteyner ve betonarme evlerin yanında 14 prefabrik ev yaparak ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ettik.

Zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalışan bir ana ile evladını sıcacık bir yuvaya daha kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza bir nebze olsun yardımcı olmak, hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı ve projelerimizi sürdüreceğiz. Mahallelerimizde yaptığımız sosyal doku anketi çalışmaları neticesinde evleri oturulmayacak durumdaki bütün ailelerimizi sıcacık, huzur dolu evlere kavuşturmaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum