BELEDİYE BİNASI DÖKÜLÜYOR!..

BELEDİYE BİNASI DÖKÜLÜYOR!..
SAMSUN Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının içler acısı hâli kamuoyunu rahatsız edecek boyuta ulaştı

BİNA KADERİNE TERK EDİLMİŞ GİBİ 
Hizmete girdiği günden beri elden geçirilmeyen dış cephenin resmen dökülüyor olması, Samsun halkını rahatsız edecek boyuta vardı. Yıllardır yağmur, kar, rüzgar gibi dış etkenler ve bakımsızlık yüzünden, belediye binasının dışı görüntü kirliliği oluşturuyor. 

ELE VERİR TALKIMI !..
Binanın içler acısı hâlini gören vatandaşlar, mantolama işkencesiyle şehir halkına yaşatılan işkenceyi hatırlatarak, "Ele verir talkımı" atasözünü hatırlatarak, "Önce kendi söküğünü dikmesi gerekmez mi? " diyerek, tepkilerini dile getirdiler. 

MİSAFİRLERİMİZDEN UTANIR OLDUK
Şehir dışından gelen misafirlerini Büyükşehir önünden geçirmeye utandıklarını da sözlerine ekleyen Samsunlular, yetkilileri göreve davet ettiler. Dış cephenin elden geçmesinin ne kadar zor olduğu sorusunun akıllarında oluştuğu kamuoyuna, vatandaşı mağdur etmeyi göze alıp şehri temsil eden binayı bakımsız bırakmak etik mi sorusunu sordurdu. 

HİZMETE GİRDİĞİ GÜNDEN BERİ ÇİVİ ÇAKILMADI
Özellikle akşam üstleri Belediye binasının adeta metruk binalar gibi ve korkunç göründüğünü belirten vatandaşlar, binaya adeta ilk gününden beri çivi çakılmadığını da sözlerine eklediler. Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum