BBP Selvitop’u tanıttı

BBP Selvitop’u tanıttı
Büyük Birlik Partisi (BBP), seçim beyannamesi ve belediye başkan adaylarının tanıtımı kapsamında düzenlediği törende Trabzon’un Şalpazarı ilçesi için belirlenen BBP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop’u tanıttı.

Büyük Birlik Partisi (BBP), seçim beyannamesi ve belediye başkan adaylarının tanıtımı için tören düzenlendi. Düzenlenen törende BBP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop da tanıtıldı.

25280f2c-a19b-4f85-81df-49a638010448.jpeg

Ankara’da düzenlenen törende konuşan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal belediyecilik ile mazlumun ve mağdurun yanında olacaklarını belirterek “Hizmet vereceğimiz her bölgede ekonomik kalkınmayı destekleyici politikalar izleyecek, yerel işletmeleri teşvik ederek, yatırımları şehre yönlendirmek için somut adımlar atacağız. Yeni iş olanakları sağlayarak işçisi, emekçisi, emeklisi ile çalışma hayatında olmak isteyen insanımıza istihdam imkânı sunacağız. Sosyal belediyecilik ile mazlumun ve mağdurun yanında duracağız. Büyük Birlik belediyeleri olarak; korunmaya, bakıma ve ilgiye muhtaç olanlar için ‘mazluma uzanan şefkatli el’ olacağız. Toplumumuzdaki yaşlıların, engelli ve engelli yakınlarının, evsizlerin, şiddet mağdurlarının ve ihtiyaç sahibi bireylerin yaşam kalitesini artırmayı, onları korumayı ve gerekli ilgiyi sağlamayı bir görev değil insan olmanın zorunluluğu olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

a2f90cf2-91b6-4f97-b071-2a92801edcb3.jpeg

Seçim çalışmalarını sürdürüyor

Trabzon’un Şalpazarı ilçesi için aday gösterilen Selvitop, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda sıkılmadık el bırakmayan Selvitop, ilçe sakinlerinin gönüllerine misafir olmaya devam ediyor. Yapılan ziyaretler kapsamında vatandaşların güzel temennileri ile karşılaşan Selvitop, daha ileri bir Şalpazarı için çalışmalarını aralıksız sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.