Bayramlar sevgi ve kardeşliktir

Bayramlar sevgi ve kardeşliktir
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Göksel, "Bayramların, sevgi ve kardeşliğin pekişmesinde katkısı büyüktür" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Bayramların birlik ve beraberlik duygularının, kardeşliğin, dayanışmanın en üst noktaya çıktığı gün olduğunu belirterek, “Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, küskünlerin kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan bayramına daha erişmiş bulunmaktayız" diye konuştu.

Göksel'in yazılı mesajının devamında şu ifadelere yer verildi: "Dünyanın her yerinde bilhassa Mısır’da, Suriye’de, Irak’ta, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, Gazze’de acı çeken, zulme uğrayan kardeşlerimizin burukluğuyla Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşayamıyoruz. Bu zulmün biran önce bitmesini huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Sevginin, saygının, dayanışmanın ve paylaşmanın pekiştiği bayramların toplumsal birlikteliğin oluşmasında katkısı çok büyüktür. Bu nedenle, inanıyorum ki Ramazan Bayramı hangi inançtan, hangi kültürden ve kökenden olursak olalım, hepimiz için kardeşlik hukukunun ve muhabbetin daha da güçlenmesine ve gelişmesine vesile olacaktır. Bu inançla tüm halkımızın ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.