Bayram'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayram'a  kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Milletvekili Köktaş kutlama mesajında şu sözlere yer verdi: "Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan Ayı'nı geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan ayı boyunca milletçe büyük bir dayanışma, yardımlaşma örneği sergiledik. Mahallelerimizde, İlçelerimizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek, aynı iftar sofralarını paylaşmanın manevi huzurunu ve mutluluğunu yaşadık. Bu anlamda Ramazan ayında yaptığımız tüm ibadetlerin, tüm hayırların kabul olunmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıkardığı; geleneklerimizin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği çok önemli günlerdir. Bu özellikleri ile bayramlar birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirmektedir.
Sözlerime son verirken, İslam coğrafyasında, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde sıkıntı çeken müslüman kardeşlerimizin acılarının da son bulmasını Rabbim den temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşünceler içinde Mübarek Ramazan Bayramınızı, en içten duygularımla kutluyor; bayramın, aziz milletimiz başta olmak üzere, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını Allah’tan diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.