BAYRAM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

BAYRAM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Kurban Bayramı için hazırlıkların devam ettiğini bildirdi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Kurban Bayramı öncesi ilçe merkezinde devam eden çalışmaları denetleyerek esnaflar ile sohbet etti.
İkiz ilk olarak yol yenileme çalışmalarının devam ettiği 25 Mayıs Mahallesinde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı ve buradaki esnaflar ile sohbet etti.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapmış olduğu açıklamada bayrama kısa süre kala ilçede yoğun bir hareketliliğin yaşandığını belirterek; “ Havza Belediyesi olarak bayram öncesi temizlik ve diğer belediye hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmekte. Bayram öncesi ilçe merkezimiz ve 81 kırsal mahallemizde temizlik çalışmalarına başlandı. Bunun yanı sıra mezarlık ve şehitliklerimizde bir taraftan temizlenmekte. Zabıta ekiplerimizde pazarlarımızda gerekli denetimleri yapmakta.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçeye bayram için çok sayıda insanın geldiğine dikkat çekerek;  “Yıllardır ilçemizin tanıtımı için uğraştık. En azından ilçe dışında yaşayan Havzalıların tatillerini Havza’da geçirmeleri için çağrı bulundu. Son iki üç yıldır bu çabalarımızın karşılığını alıyoruz. Normalde 5 bin olan ilçe nüfusumuz bayramlarda 150 bin civarına çıkmakta. Bu sayede esnafımızda çifte bayram yapmış oluyor. Tüm hemşerilerimin ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlar, Cenabı Mevla’dan kesmiş oldukları ve kesecek oldukları kurbanların kabulünü niyaz ederim.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.