BAYRAM BEREKETİ

BAYRAM BEREKETİ
Kurban Bayramı sebebiyle piyasada canlanma yaşandı

MECİDİYE'DE YOĞUNLUK AYNI
Mecidiye'deki bayram yoğunluğu esnafın yüzünü güldürdü. Fatih Sultan Caddesi ve Mecidiye esnafı Kurban Bayramı'nın gayet bereketli geçtiğini belirttiler. Alışveriş için bu iki caddeyi seçenler de fiyatların uygunluğu sebebiyle alışverişlerini buralardan yaptıklarını söylediler.

SİMİT SATIŞLARI DA PATLADI
Mecidiye'de simit satan seyyar esnaflar, satışlara yetişemediklerini, bayramın bereketiyle geldiğini dile getirdiler. Cadde üzerindeki lokantalarda da yer bulmak adeta mümkün değildi. 

BULVAR AVM'YE TAŞAN YOĞUNLUK
Mecidiye yönünden veya şehrin diğer tarafından Bulvar AVM'ye gelenler de esnafı sevindirdi. AVM kafeleri ve mağazalar alışveriş yapanlanla, ürünlere bakanlarla dolup taştı. Mağazaların satış danışmanları fiyat soranlara, alışveriş yapanlara yetişmekte zorlandı. 

ÇİFTLİK SADECE GÜZERGAH
Bu bayram da Çiftlik esnafı için iyi geçmedi. Cadde esnafı; "Bu kalabalık, sadece caddeyi güzergah olarak kullananlar. Vitrinlere bile bakmadan geçip gidenler var" diyerek, "Cadde alışveriş için adeta unutuldu" dediler. Araç trafiğine kapandıktan sonra vatandaşın alışveriş için Çiftlik'i unuttuğunu düşünen esnaf, "Şu mübarek günlerin bile bereketinden faydalanamadık" şeklinde konuştu. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum