BAŞKANI BAYPAS ETTİ

BAŞKANI BAYPAS ETTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kendi istediği gibi yönetemediği Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı baypas ederek Ladik’teki muhtarları makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kendi istediği gibi yönetemediği Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı baypas ederek Ladik’teki muhtarları makamında ağırladı. Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı davet etmeyip sadece muhtarları çağırması kamuoyunun tepkisine neden oldu. Muhtarların her fırsatta sıkıntılarını paylaştıkları İlçe Belediye Başkanı olmasına rağmen Yusuf Ziya Yılmaz’ın İlçe Belediye Başkanını devre dışı bırakmasına anlam verilemedi.

 

                                YAPTIM DEDİĞİ YOLLAR BUNLAR MI?

 

    Ladik muhtarlarını makamında ağırlayan Yusuf Ziya Yılmaz’ın Ladik’e 30 milyon liralık yatırım yaptık açıklamasını gördükten sonra akıllara daha önce yaptığımız ‘İşte 2018 model Ladik’ haberimiz geldi. Ladik ilçesine sadece üç km uzaklıkta bulunan ve Belediyenin sorumluluğunda olan Kızılsini ve Papaklı mahallelerinin yolları adeta çamur deryası olmasına rağmen hala Büyükşehir Belediyesinin yollarla ilgilenmemesi üzerine Başkan Yılmaz’ın Ladik adı altında 30 milyonluk yatırımı nereye yapmış olduğu merak edilmekte.

 

                            SASKİ’NİN BOZDUĞU YOLLARDA ÖYLECE DURUYOR

 

  Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Ladikli muhtarlara Ladik ilçesine yaptığı yatırımları anlatırken ilçede SASKİ’nin yaptığı çalışmalar sonrasında perişan olan yolları Belediye ekiplerinin hala yapmadığı da ortada iken bu açıklamaları nasıl yaptığı da merak konusu olmuş durumda.

 

                14 METREDEN BÜYÜK YOLLAR BÜYÜKŞEHİRİN

 

  İlçelerdeki yolların 14 metreden büyük olanlarının bakım ve onarımı Büyükşehir Belediyesinin yetkisinde olmasına rağmen Yusuf Ziya Yılmaz’ın bu yolların büyük bir kısmını hala daha beton yol yapmadığı, ilçeye en yakın Papaklı ve Kızılsini mahallelerinin yollarının hala çamur deryası olduğu yukarıdaki resimlerde de gözükmekte. Başkan Yılmaz’a önce işini yapmasını, sonra da muhtarları davet etmesini öneririz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum