Başkan Yıldırım gidişatı değerlendirdi

Başkan Yıldırım gidişatı değerlendirdi
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Allah korusun küme düşersek bu bizim için başarısızlıktır. Bunun da maliyeti bana 30-40 milyon euroya patlar." dedi.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, konuk olduğu bir programda Samsunspor'un güncel durumunu değerlendirdi. Süper Lig'in kurtlar sofrası olduğunu belirten Yıldırım, "Burada kimsenin birbirine acıması yok. Dost gibi görünse de herkes birbirinin düşmanı. Süper Lig'e bizi TFF 1.Lig'de şampiyon yapan Hüseyin Hoca ile başlama kararı almıştık ama umduğumuz gibi gitmedi. Onuncu olmak adına bir hedef koymuştuk. Bu sene ilk 3 hafta takım iyi performans vermeyince hocayla konuştuk bazı değişiklikler yapma kararı aldık. Onlar da olmayınca benim acemiliğim, onun acemiliği, Samsun'daki sabırsızlık, her şey bir anda kulübü bir kaosa doğru itti. Taraftar hocayı istemedi biz de her ne kadar bu kulüpte başkan da olsak taraftarın isteklerine kulak veriyoruz. Taraftar istediği her şey yapılmıyor ama kulak veriyoruz doğru olanları da yapıyoruz." dedi.

"İlk on içerisinde olursak bu bizim için başarıdır"
Güncel durumu da değerlendiren Yıldırım, "5 yıllık planda biz 3 yıl içinde Süper Lig'de olacaktık. 5 yılın sonunda da Avrupa'ya gitmeye çalışan veya Avrupa'ya giden takım olalım diye yola çıktık. 2. Lig'de bir kaza yılımız oldu. Pandemi 1bir yıl ve bizim hatamızdan bir yıl toplam 3 yıllık kayıpla Süper Lig'e geldik. İlk on içerisinde olursak bu bizim için başarıdır. Olamayıp ligde kalırsak bu bizim için kötü sonuç değil ama başarı da değildir. Ancak Allah korusun küme düşersek bu bizim için başarısızlıktır. Bunun da maliyeti bana 30-40 milyon euroya patlar." diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.