BAŞKAN UYSAL, ÖZTÜRK'Ü KARŞILADI

BAŞKAN UYSAL, ÖZTÜRK'Ü KARŞILADI
Samsun Medromed Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Uysal ve Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan ve Başkan Yardımcısı Cüneyt Şenkal, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Talip Öztürk'ü Çarşamba Havaalanın karşıladı.

"ŞEHRİMİZİN SESİ OLACAĞINA İNANIYORUM"
Çarşamba havaalanında AK Parti Milletvekili Aday Adayı Talip Öztürk'le vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi. Davul ve zurnalı şenlik havasındaki karşılamada vatandaşlar Aday Adayı Öztürk'e hoş geldin dedi. Aday adayı Öztürk, vatandaşlar ile yakında ilgilendi. Başkan Uysal şu şekilde konuştu: " Samsun'a, Samsun'un evladı sahip çıkar. Sayın Talip Öztürk'e Milletvekili olma yarışında başarılar diliyorum. Ben her zaman desteçisi olacağım. Elimde ne geliyorsa da yapmaya hazırım. Sayın Talip Öztürk'ün şehirimizin sesi olacağına inanıyorum"

"TARAFTAR OLARAK HER ZAMAN YANINDAYIZ"
Samsunspor Şirinler Grup Taraftarı Mehmet Soykan ve Cüneyt Şenkal ise şu şekilde konuştu: " Samsun'a ve Samsunspor'a bu zor günlerde AK Parti Milletvekili Aday Adayı Talip Öztürk'ün kuşkusuz sahip çıkacağına inanıyoruz. Biz taraftarlar olarak Aday Öztürk'ün her zaman yanındayız ve desteçisi olacağız. Kendisine Milletvekili olma yolunda başarılar diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.