Başkan Topaloğlu Üniversiteli Gençlerle Buluştu.

Başkan Topaloğlu Üniversiteli Gençlerle Buluştu.
19 Mayıs Belediye başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçesinde Sivil Havacılık Yüksekokulu ve bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Havacılık ve uzay bilimleri fakültesi ve öğrencileri ile akşam yemeğinde buluştu.

Akşam yemeğine 19 Mayıs ilçesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri, akademik ve idari personel yer aldı.
Öğrenciler başkan Topaloğlu'na sorunlarını aktardılar. Başkan Topaloğlu İlçe hakkında bilgiler verdi ve karşılıklı sohbet ettiler.
Başkan Topaloğlu” Havacılık ve Uzay Bilimleri fakültemiz ile ilçemizde geleceğin çağdaş, yaratıcı düşünce yapısına sahip uçak ve uzay mühendisleri yetişecek. İlçemize üniversitemizin gelmesi ile ilçemiz daha da gelişmekte ve değişmektedir. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemizin ilçemize kazandırılmasında emeği olan herkese bir kez daha teşekkür eder, bütün öğrencilerimize başarılar dilerim ”dedi.
Prof. Dr. Ferşat Kolbakır “Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemiz Türk toplumunun ekonomik ve bilimsel gelişimine katkıda bulunacak. İnsan odaklı, sosyal nitelikleri kuvvetli, bilimsel çalışma yapabilecek, sürekli gelişime açık, mesleklerinde önde gelen uçak ve uzay mühendisleri yetiştirecek. Havacılık ilçemizle birlikte gelişiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.