Başkan Topaloğlu Kursiyerlerin Heyecanlarına Ortak Oldu.

Başkan Topaloğlu Kursiyerlerin Heyecanlarına Ortak Oldu.
19 Mayıs Halk Eğitim Merkezi tiyatro yetişkin bölümünün hazırladığı Yılmaz Erdoğan’ın kadınlık bizde kalsın isimli tiyatro oyunu 19 Mayıs belediye düğün salonunda seyirci ile buluştu.

Halk Eğitim Merkezi tiyatro eğitmeni Feride Canşı’nın yönetmenliğinde oyunlarını başarı ile sergileyen kursiyerlerin heyecanlarına 19 Mayıs Belediye başkanı Osman Topaloğlu da ortak oldu.

Halk Eğitim Merkezi tiyatro eğitmeni Feride Canşı” Başkanımız Osman Topaloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu “ Kısa bir zaman zarfı içinde kursiyerlerimizin ne kadar çok şey öğrendiklerini görmek bizleri çok mutlu etti. Kısa bir sürede başarılı bir oyun sergilediniz. Hepinize teşekkür ederim “dedi. Başkan Topaloğlu “ Katılımın yoğun olması bizlere tiyatroya olan ilgi ve desteğin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu akşam burada olup bu güzel etkinliğe katılan herkese ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Tiyatro oyununu 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs Belediye Meclis Üyeleri, 19 Mayıs Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, Samsun Ak Parti Millet Vekili Adayı Çiğdem Karaaslan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.