BAŞKAN TOK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN TOK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Turgut Özal Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri ile buluştu.

Kredi Yurtlar Kurumu Turgut Özal kız öğrenci yurdunda kalan Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri Tarihi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile buluştu. Devlet yurtlarının artık özel yurtlardan daha çok konforlu ve modern olduğunu belirten Başkan Tok, "Devlet yurtlarımız artık yatakhane modelinden çıkarak sosyal tesis noktasına geldi." dedi. Konukları ile tek-tek sohbet eden Başkan Tok, üniversite öğrencileri ile tanışmayı ihmal etmedi. Gerçekleşen sınavlar doğrultusunda öğrencilerin panik yapmamasının altını çizen Tok gençlere bu konuda öğüt verdi. Gerçekleşen buluşmaya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra Samsun Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü İsmail Kasapoğlu ve İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Çınkıl bulundu.

DEVLET YURTLARI TERCİH EDİLİYOR
Üniversite öğrencilerinin çoğunluğunun artık devlet yurtlarını tercih ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Tarihi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evin'de genç kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Görüyoruz ki artık gençlerimiz özel yurtlardan çok devlet yurtlarını tercih ediyor. Çünkü devlet yurtları artık sadece yatakhane tarzında değil. Kütüphanelerinden teknoloji odalarına, ebru kurslarından sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri odalara kadar hepsi mevcut. Yurt değil sosyal tesis. Bu güzellikleri gördükçe öğrencilerimizin devlet yurtlarını neden tercih ettiklerini anlıyoruz. Genç öğrencilerimizin yaklaşan sınavlarında başarılar diliyorum. Sınav stresi her zaman gençlerimize zarar olur. Bu nedenle öğrencilerimiz sınavlarda daha rahat daha sakin oldukları taktirde başarıyı yakalayacaklarından şüphesi olmasın. Gençlerimizin ve öğrencilerimizin yeni yılını kutlar, 2015 yılının sağlık, başarı ve huzur dolu geçmesini diliyorum" diye konuştu.

Başkan Tok daha sonra Turgut Özal Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan Ondokuz Mayıs Üniversitesi bayan öğrencilerine hediye taktim etti. Öğrenciler düzenlenen buluşma için Başkan Tok'a teşekkür etti. Bazı öğrenciler Başkan Tok'la hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.