Başkan Tok, Orucunu Basın Mensuplarıyla Açtı

Başkan Tok, Orucunu Basın Mensuplarıyla Açtı
Belediye hizmetlerinin kamuoyuna aktarılmasında basın mensuplarının önemli bir vazife üstlendiğini ifade eden Başkan Tok, Birlik ve beraberlik mesajları verdi. ,

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

 

Gazi Park’ta düzenlenen iftar programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, DENGE Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Hazinedar, DENGE Gazetesi Haner Koordinatörü Ahmet Ufuk Erkan, köşe yazarları, basın mensupları ve aileleri katıldı.

 

“DAYANIŞMA ORTAMI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

İftar yemeği sonrası konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Ramazan ayı, İlkadım ilçemizde dolu dolu geçiyor. Komşu İftarı projesi kapsamında her akşam bir mahallede iftar düzenliyoruz. Ramazan ayının da ruhuna uygun bir şekilde birlik, beraberlik, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışma ortamını oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.

 

“KAMUOYUNA DOĞRU PAYLAŞIM ÖNEMLİ”

 

Belediye hizmetlerinin kamuoyu ile paylaşılmasında basın mensuplarının çok önemli bir aktör olduğunu ifade eden Başkan Tok, “ Bugün Samsunumuzun güzide basın mensupları ile bir araya geldik. Gerçekten çok anlamlı bir gecedeyiz. Ben özellikle emektarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak çalışmalarımızın basın mensuplarımız aracılığıyla kamuoyuyla doğru olarak paylaşılması bizim için çok önemli. Ramazan da küskünlüklerin ve kırgınlıkların ortadan kalktığı bir ay olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Türkiye’mizin her yerinde bolluk var. Dünya coğrafyasına baktığımız zaman Suriye’de, Güney Afrika’da, Doğu Türkistan’da Müslümanlar birçok zulüm ve açlıkla karşı karşıyalar. Onlar için de dua etmek gerekiyor. Burada da onların ellerinden tutmamız lazım. Biz de yerel yöneticiler olarak buradaki bu tür kardeşlerimizin de ellerinden tutmaya gayret gösteriyoruz.” diye konuştu. Onur EMİRZA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.