BAŞKAN TOK “MUHTARLARLA BİR EKİBİZ”

BAŞKAN TOK “MUHTARLARLA BİR EKİBİZ”
İlkadım ilçesi muhtarları ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İstişare ile gerçekleşen hizmet hem halkımızı hem bizleri mutlu eder” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım İlçesi sınırları içinde bulunan muhtarlarla düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. 15 Mahalle muhtarı ile buluşan Başkan Tok mahallelerde oluşan eksikleri ve yapılması gereken hizmetleri muhtarların tek tek ağzından dinledi. Muhtarla soru cevap halinde sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, toplantılarda belirtilen sorun ve isteklerin daha hızlı çözüme kavuşabilmesi için birim müdürleri ve Belediye Başkan Yardımcıları da toplantıda hazır bulunduruyor. Hizmetlerin daha kaliteli daha hızlı ve eksiksiz gerçekleştirilmesi için istişarenin önemini vurgulayan Tok istişare ile yapılacak çalışmaların daha faydalı olacağını belirtti. Başkan Tok muhtarlarla bire bir ilgilenmek ve sorunların daha kısa sürede ve anlaşılabilir olması için ilçede bulunan 61 muhtarla düzenlenecek dört toplantı ile buluşacak.

 

 

 

Muhtarların Belediyelerin mahallelerdeki gözü kulağı olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım Belediyesi olarak  çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların daha faydalı, daha uyumlu olabilmesi için bu hizmetlerimizi mahalle sakinlerimizin istekleri doğrultusunda yapmamız daha doğru oluyor. Bu istekleri de mahalle sakinlerimizin muhtarlarımıza iletmesi ile daha kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. İstişare ile yapılan hizmet her zaman yüz güldürür. Çünkü vatandaşa istediği hizmeti sunmak hem bizleri hem de halkımızı memnun eder. Muhtarlarımızı bizim mahallelerimizde ki gözümüz kulağımız. Düzenlediğimiz istişare toplantıları ile muhtarlarımızın isteğini yerine getireceğiz. Bu ilçe hepimizin herkes elini taşın altına koyduğunda  üstesinde gelinmeyecek sıkıntı olmaz. Bizler hiçbir mahallemizi, hiçbir bölgemizi ayırt etmeden eşit miktarda hizmetimizi sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.