BAŞKAN TOK, “ENGELLERİ BERABER AŞIYORUZ”

BAŞKAN TOK, “ENGELLERİ BERABER AŞIYORUZ”
Engellilere yönelik çalışmalarına her koldan devam ettiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile engelleri beraber aşıyoruz “ dedi.

İlkadım Belediyesi  ve İlkadım Kent Konseyi işbirliği ile 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü nedeniyle Samsun’da 20’ye yakın Sivil Toplum Kuruluşları Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde bir araya geldi. İlkadım Belediyesinin ev sahipliği yaptığı farkındalık etkinlikleri kapsamında gerçekleşen toplantıya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, 2014 yılı Yılın Bürokratı Müşaviri Aile ve Sosyal Politikalar BakanlığıBakanlık, KenanÖnelan, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Konukları ile yakından ilgilenen Başkan Tok, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Her insanın bir engelli adayı olduğunu unutmadan, engellilerimize yönelik hizmet ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

 

“BİRLİKTE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”
Engelli bireylere engelsiz bir yaşam sağlamak için hizmet üretmeyi kendilerine görev edindiklerini söyleyen Başkan Erdoğan Tok,  “Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmeden, üretken, aktif bireyler olarak toplumsal hayatta rol almalarını ve güçlerini kullanabilmelerini sağlayacak önlem ve düzenlemelerin hayata geçirilmesi konusu üzerinde önemle durmaktayız.  Bu kapsamda engelli vatandaşlarımızın eğitim görebileceği, boş vakitlerinde spor yapabileceği, mesleki anlamda eğitim görebileceği çok amaçlı bir engelli kültür merkezi yapmayı planlıyoruz. Her insanın bir engelli adayı olduğunu unutmadan, engellilerimize yönelik hizmet ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, onların insan onuruna ve sosyal adalete uygun bir yaşam sürmelerini sağlamak, rehabilitasyonlarına yardımcı olmak, hepimizin ortak sorumluluğudur ve insan haklarına saygının gereğidir. Engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak daha büyük projeler üretip, sunacağımız hizmetler artarak devam edecektir” dedi.


“HER ALANDA YANLARINDAYIZ”
AK Parti hükümetinin her geçen gün engellilere yönelik çalışmalarına, hizmetlerine ve projelerine hız verdiğini söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, “ İlkadım Beledimizin ev sahipliği yaptığı bu güzel toplantıda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Görme engelli tüm kardeşlerimizin  15 Ekim Dünya Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü’nü kutluyorum. Engelli kardeşlerimizle iç içe yan yana olmaktan son derece onur ve gurur duyduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. AK Parti Hükümeti göreve geldiği ilk günden bu yana engellilerin yaşamlarını dikkate alarak büyük projelere imza atmıştır ve her geçen gün bu proje ve hizmetleri geliştirerek bir yenilerini ekleyerek hayata geçirmiştir. Gerek engelli kardeşlerimiz istihdam sahalarına yerleştirerek gerek bu kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırma noktasında büyük adımlar attık. Her insanın bir engelli adayı olduğunu hiçbir zaman unutmadan engelli kardeşlerimizin yaşamlarını anlayarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.