Başkan Togar’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Togar’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Togar mesajında, ‘Bayramlar, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde idrak edildiği, Allah’ın rahmet ve bereketinin tüm İslam dünyasının üzerimizde hissettiği çok özel mukaddes zamanlardır’ dedi. 
 
Küskünlüklerin sona erdiği, dargınların barıştığı, sevgi, saygı, barış, kardeşlik, paylaşım gibi ulvi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı dini bayramlar aynı zamanda aile bireylerini bir araya getiren, buluşturan çok önemli manevi zaman dilimleridir. Bu günlerde büyüklerimizin hayır dualarını almamız bayramlarını kutlamamız, küçüklerimizi sevindirmemiz, ihtiyaç sahipleri ve kimsesizleri unutmamamız bizim en büyük görevimizdir. 

Bayramlar paylaşınca güzel ve özeldir 

Bayram vesilesiyle yapılan tüm ibadetlerin ve duaların, kesilen bütün kurbanların Allah katında makbul olması en büyük temennimizdir, diyen Başkan Togar ‘Kesilen kurbanlarımızın paylaşılması muhtaçlara ulaştırılmasını da unutmamalıyız. Kurban etlerimizi paylaştıkça ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkça kurban bayramımız daha da anlamlı ve güzel yaşanacaktır. Millet olarak zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde, her zamankinden daha çok birbirimize kenetlenmeliyiz. Toplum olarak birlik ve beraberliğe kardeşliğimizin pekişmesine büyük bir fırsat olan bayramın manevi havası tüm insanlığı hiç kuşkusuz derinden saracaktır. Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Ülkemizde yaşanan bu zor günlerin üstesinden yine hep birlikte geleceğiz. Vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, bayramı buruk karşılayan kederli şehit ailelerimize de sabrı cemil niyaz ediyorum. Bayramın birlik ve beraberliğimizi daim kılması ve ülkemize huzur getirmesi dileğiyle Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Belediyemizde Bayramlaşma her bayram olduğu gibi bu bayramda da Tekkeköy meydanında açık alanda bayramın ikinci günü 14 ila 16 saatleri arasında yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bayramlaşmamıza bekliyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.