Başkan Togar, Sanayici ve İş Adamları ile İftarda Bir Araya Geldi

Başkan Togar, Sanayici ve İş Adamları ile İftarda Bir Araya Geldi
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sanayici ve iş adamlarına önem verdiklerini belirterek, "Samsun'u her platformda tanıtacak ve geleceğe taşıyacak olan sanayici ve işadamlarımızdır."

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, sanayici ve iş adamlarına önem verdiklerini belirterek, "Samsun'umuzu, ilçemizi her platformda tanıtacak ve geleceğe taşıyacak olan sanayici ve işadamlarımız yani özel sektördür. Yatırımcılarımıza kapımız her zaman açıktır" dedi. Tekkeköy Belediyesi tarafından Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji vadisinde düzenlenen iftar programında Başkan Hasan Togar,Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile sanayici ve işadamlarını ağırladı.

 

Tekkeköy’de özel sektörü teşvik ettiklerini ifade eden Başkan Togar, "İlimizi ve ilçemizi geleceğe taşıyacak olan özel sektördür. Bu yüzden sanayici ve iş adamlarımıza önem veriyoruz. Çünkü onlar yaptıkları yatırımlarla şehrimizin, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunurken, sağladıkları istihdam olanaklarıyla bir çok iş kapısı açarak İlimizde büyük bir yükü hafifletmekteler. Bu yüzden yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza kapımız her zaman açık ve onlara her türlü kolaylığı göstermeye de hazırız. Bu akşam iftar yemeğimizi burada yapmamızın amacı Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji vadisini işadamlarımıza tanıtmaktır. Devam eden projeler tamamlandığında bu alana dünyanın dört bir yanından turistler akın edecek. Sanayici ve iş adamlarımız misafirlerini buraya getirip tarih ve doğanın eşsiz güzelliği arasındaki bu mekanı gezdirip burada ağırlayabilirler. Aynı zamanda bu tarihi mekanın tanıtımına da katkı sağlamış olurlar" şeklinde konuştu.

 

Köktaş ‘Tekkeköy Mağaraları Karadeniz’de önemli bir yer olacak’

 

İfar yemeği öncesinde Tekkeköy Mağaralarını gezen Samsun Ak Parti Milletvekili Fuat Köktaş, ‘Tekkeköy’de Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan beyin sanayici ve işadamlarımızla böyle güzel, doğal ve tarihi bir mekanda bizleri buluşturduğu ve ağırladığı için teşekkür ediyorum. Tekkeköy Mağaraları Karadeniz bölgesi için önemli bir mekan. Burası MÖ 10 bin ila 60 bin yıllarında Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesidir. Tekkeköy Belediye Başkanımız bu eşsiz tarihi ve doğal güzellikleri ile büyüleyici alanı daha da güzelleştirerek açık hava müzesi ve arkeoloji müzesi haline getirecekler. Bizde çalışmalara gerekli desteği sağlayacağız. Yerli yabancı turistlerin gezip göreceği Karadeniz için önemli bir tarihi mekan olacak. Sanayici ve iş adamlarımız da misafirlerini burayı gezdirip, ağırlayabilecekler’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.