Başkan Togar ‘Ramazan Paylaşmaktır’

Başkan Togar ‘Ramazan Paylaşmaktır’
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı...

Togar mesajında, İlahi rahmet, af, mağfiret ve bolluk, bereket ayı Ramazan-ı Şerif-i tekrar idrak etmenin huzuru ve mutluluğunu tüm İslam alemi olarak yaşamaktayız diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ’Paylaşma ve dayanışmaya vesile olan 11 ayın sultanı Ramazanda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazanda insanlar paylaşma ve dayanışmayı en güzel şekilde icra etmektedirler. Mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indirildiği bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni içerisinde barındıran Ramazan kararan gönülleri aydınlatarak dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumun huzur ve barışına büyük katkı sağlar. Bizlerde her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da faziletine uygun olarak hareket edip, ibadetlerimizi daha yoğun bir şekilde gerçekleştirmeliyiz. Ramazanın paylaşmak olduğunu unutmamalı ve sofralarımızı, gönüllerimizi ihtiyaç sahiplerine açarak onlara ulaşmaya çalışmalıyız.

Sakal-ı şerif müjdesi

 26 Haziran akşamı Belediye olarak sakal-ı şerifi ilçemize getirerek Tekkeköy Pazar yerinde tüm vatandaşlarımızın katılımı ile bir program tertip edeceğiz. O gece hep birlikte alanda namaz kılıp, dualar ederek geceyi dolu dolu idrak edeceğiz. 

Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, ilçemiz, ilimiz, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifini en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek ayın hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.