Başkan Taşçı’ya tehdit..

Başkan Taşçı’ya tehdit..
Atakum Belediyesinde telefon santralinin başına geçerek vatandaşlardan gelen çağrılara yanıt veren Başkan Taşçı, bir vatandaşın, “Sorunumu çözmezseniz sizi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya şikayet ederim” tehdidi ile karşılaştı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye telefon santraline giderek vatandaşlardan gelen telefonları yanıtladı. Santral görevlisini yerinden kaldırarak telefonun başına geçen Başkan Taşçı, vatandaşlardan gelen çağrılara yanıt verdi.

Belediye birimlerine ulaşmak için arayan vatandaşlar, karşılarında Başkan Taşçı’yı bulunca kısa süreli şaşkınlıklar yaşarken, devamında öneri ve şikayetlerini aktardı. Belediye hizmetlerine yönelik memnuniyetlerini sorduğu vatandaşlardan olumlu yanıtlar alan Başkan Taşçı, daha iyi hizmetler için çalıştıklarını belirterek yakın zamanda hayata geçecek projelerden bahsetti. Telefona bakan kişinin Başkan Taşçı olduğuna inanmayan bir vatandaş ise santral görevlisiyle konuştuğunu düşünerek, “Sorunumla ilgilenmezseniz sizi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya şikayet ederim” şeklinde konuştu. Konuştuğu kişinin kendisi olduğuna ikna ettiği vatandaşla bir süre sohbet eden Başkan Taşçı, "Sorunlarınızı çözmesi için ekiplerimiz görev başında. Aksi bir durum olduğu anda bilgi verin yeter" diye yanıt verdi.

Vatandaşların belediye hizmetleriyle, şikayetleriyle ve öneriyle ilgili güçlü bir iletişim altyapısına sahip olduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Büyük bir ilçede yaşıyoruz. Sorumluluğumuz da bu ölçüde büyük oluyor. Vatandaşlarımız günün her saatinde belediyemize ulaşabilsin, hizmetlerle ilgili bilgi alabilsin, şikayet ve önerilerini iletebilsin diye güçlü bir iletişim altyapısına sahibiz. Gerek Turuncu Masa birimimiz gerekse santrallerimiz 444 40 55 numaralı telefon numarasından vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Bu birimlerimize gelen talepler aynı anda ilgili birimlere aktarılıp, sorunların çözümü noktasında hızlı bir çalışma içerisine giriliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.