Başkan Taşçı: Örnek oluyoruz…

Başkan Taşçı: Örnek oluyoruz…

Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı projesi kapsamında 59 yardım mağazası açtıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İhtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyoruz. Bu önemli projeyle, örnek olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Atakum Belediyesi tarafından kurulan, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile hayırsever vatandaşlar arasında sağlam bir yardımlaşma ve dayanışma köprüsü haline gelen Atakum Belediyesi Hayır Çarşısının, 59. mağazası açıldı. Hayır Çarşısı projesinin, önemli bir sosyal sorumluluk çalışması olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Hayırsever vatandaşlarımızın yardımları, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor. Atakum İlçesinde, örnek bir birliktelik ve beraberlik var” dedi.

HAYIR ÇARŞISI ÖRNEK OLDU
Atakum Belediyesi Hayır Çarşısının 59. mağazaya ulaştığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum İlçesinde, neredeyse tüm mahallelerimizde Hayır Çarşısı açtık. Ayrıca çevre ilçelerimize de bu yardımlaşma köprüsünü ulaştırdık. Doğal afet mağduru olan bir çok ilimize, sınırlarımızda zor durumda olan soydaşlarımıza ve daha bir çok proje ile binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımıza, Hayır Çarşısı ile ulaştık. Hayır sever vatandaşlarımızın destekleriyle, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye de devam edeceğiz. Atakum İlçesinde sağlanan bu birlik ve beraberlik, beraberinde Hayır Çarşısı gibi önemli bir sosyal sorumluluk projesini getirdi. Öyle ki, hem ilimizde hem de ülkemizde bir çok belediyeye örnek olduk” şeklinde konuştu.

ATAKUM’UN ‘DESTEK’ DUYARLILIĞI
Vatandaşlardan, evlerinde kullanmadıkları eşya ve giysileri, Hayır Çarşısına ulaştırmalarını isteyen Başkan Taşçı, “Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlılığı malumdur. Biz bu duyarlılık ile güçlendirdiğimiz Hayır Çarşısını daha da güçlendirmek, daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. Biliyoruz ki, vatandaşlarımızın kullanmadıkları, hatta işe yaramadığını düşündükleri eşyaları ve giysileri, başka bir yerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için ciddi bir destek olabiliyor. Bu düşünceden hareketle, vatandaşlarımızın Hayır Çarşısı ile irtibatta olmasını ve kullanmadıkları giysileri, eşyaları ulaştırmalarını istiyoruz. Ekiplerimiz, hızlı bir şekilde kendilerine dönüş yaparak, ev ya da işyerlerinden, yardımlarını alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.