Başkan Taşçı: ‘Milletimiz için hayırlı olsun’

Başkan Taşçı: ‘Milletimiz için hayırlı olsun’
Oyunu Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullanan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Seçimde sandıktan çıkacak sonucun milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 2015 Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Eşi Fatma Taşçı’yla birlikte Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 1293 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Taşçı, daha sonra oy kullanmak için okula gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Oy kullanma işleminin ardından konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye için önemli bir seçim. AK Parti’nin 13 yıldır verdiği önemli hizmetlerin devamı için son derece önem arz eden seçimin ardından inşallah yeni ufukların açılacağını umut ediyoruz. Türkiye’nin dünya lideri olacağı süreç bu seçimin ardından başlamış olacak. Halkımıza gösterdikleri ya da gösterecekleri teveccühten dolayı teşekkür ederim. Seçim döneminde AK kadrolar büyük emek verdi, teşkilatlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’la birlikte ilçedeki okulları gezdi. Bakan Kılıç ve Başkan Taşçı vatandaşlardan büyük ilgi görürken ikilinin önü sık sık fotoğraf çekinmek isteyenler tarafından kesildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.