Başkan Sinecek'e plaket

Başkan Sinecek'e plaket
Samsun'un Ayvacık ilçesinde yapımı devam eden imam hatip lisesi inşaatına destek veren Atakum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek'e teşekkür plaketi verildi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu ve Mahmut Gökmen Anadolu İHL Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Enver Yürük ve dernek yöneticileri ile birlikte Metin Sinecek'i ziyaret etti. Sinecek'e, Ayvacık'ta yapımı devam eden imam hatip lisesi inşaatı için verdiği destekten dolayı teşekkür eden Milletvekili Demir, sadece ilçe halkının değil Samsun merkezi başta olmak üzere, diğer şehirlerden de destek geldiğini ifade etti.

Yapılan hayır işlerine milletin desteğinin tam olduğunu belirten Milletvekili Demir, "Başlanan eserler Allah'ın izniyle yarıda kalmıyor, tamamlanıyor. Küçük büyük demeden verilen her katkı önemli. Ayvacık için 3072'ye sms hattı kuruldu. Her mesaj 5 TL, yani bir katkı. Bin kişi mesaj atınca 5 bin TL yapıyor ve okulun bir ihtiyacı karşılanıyor. Bunun için katkıları eksik etmemek lazım. Metin Sinecek de ihtiyaç duyulan her konuda okul için desteğini verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Makamlar gelip geçici, hayır işleri kalıcıdır. Orada okuyan öğrenciler vesilesiyle amel defterimiz açık kalacaktır inşallah." dedi.

Ayvacık İmam Hatip Ortaokulu ve Mahmut Gökmen Anadolu İHL Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yürük, Sinecek'e okul inşaatına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Kendisinin her konuda desteğe devam edeceğini belirten Metin Sinecek de "Ben Ayvacık'a ömrümde 2 kez gittim. Cemal vekilimizin sayesinde oralara hayır yapmamızın kapısı aralandı. Bu işe başlayandan, devam ettirenden Allah razı olsun, gücümüz yettiğince sizin arkanızdayım." diye konuştu.

Metin Sinecek de okulun yapımı için emek gösteren Milletvekili Demir'e özel işlemeli Kur'an-ı Kerim, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur'a da el dokuması Esma-ül Hüsna tablosu hediye etti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum