BAŞKAN SEMİZ TANITIM KAHVALTISI DÜZENLEDİ

BAŞKAN SEMİZ TANITIM KAHVALTISI DÜZENLEDİ
Samsun İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkan Adaylığını açıklayan Canik İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz bugün Canik Altın Meşe Tesisleri'nde tanıtım kahvaltısı düzenlendi.

Canik İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz'in düzenlendiği kahvaltıya Cani Belediye Başkanı Osman Genç, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgün, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, Mhp ilçe Başkanı Metin Özdemir,Samsun Ak Parti Millet Vekili Aday Adayları,Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Kahvaltıya başlamadan önce sofra duası okundu. Samsun İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkan Adaylığını açıklayan  Canik İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç konuşma yaptı.ü

"MEVCUT PROJELERİMİZLE İŞLEV KAZANDIRACAĞIZ"
Samsun İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkan Adaylığını açıklayan  Canik İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz,"Tek çatı altında aynı amaca hizmet etmek, çalışmaları daha verimli kılmaktadır. Bu nedenle Sivil Toplum Kuruluşlarının günümüzde ki önemi çok büyüktür. Müteahhitlik mesleği ülkemiz için sosyal ve ekonomik yönden önem arz etmektedir. çok sayıda sektöre etki eden ve ekonominin lokomotifini teşkil eden inşaat sektörünü daha aktif hale getirmek istiyoruz. İşlevini yitiren Samsun Müteahhitler Derneği'ne mevcut projelerimizle işlev kazandıracağız. Hassasiyetle yapmış olduğumuz analizler sonucunda projelerimiz, Samsun'un kent kültürünün ve kimliğinin devamlılığını sağlayıcı nitelikte hazırlanmıştır " dedi.

"DEĞERLİ DOSTLARI DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ"
Samsun İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkan Adaylığını açıklayan  Canik İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz sözlerine şöyle devam etti: " Müteahhitlere karşı, eskiye oranla bir güven kaybı mevcuttur. Çeşitli sebeplerle aldatılan vatandaşlarımızın güvenini tekrar kazanmak istiyoruz. Bunun için mesleki kanun, yönetmelik ve teknik şartların uygulaması noktasında etkin bir takip süreci başlatacağız. Vatandaşlarımızın güvenini kazanarak inşaat sektörünün ve müteahhitlik mesleğinin saygınlığını artırmak için, tüzüğümüzün el verdiği çerçevede faal olacağız.Analiz çalışmalarımızdaki hassasiyet ve uygulama modelindeki tecrübemiz ile Müteahhitler Derneği'ni daha aktif hale getirmeye talip ve hazırız. Samsun'da ki güçlü Sivil Toplum Kuruluşlarının başında yer almak istiyoruz. Bizim yönetimimizde Samsun Müteahhitler Derneği güvenin, doğruluğun, takipçisi ve referansı olacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Adaletli,  paylaşımcı, yenilikçi ve şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde Samsun Müteahhitler Derneği'ni yönetmeye adayız. Siz değerli dostlarımızın desteklerini bekliyoruz."

"BAŞKANLIK YARIŞINDA BAŞARILAR DİLERİM"
Samsun İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkan Adaylığını açıklayan  Canik İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz'e destek veren ve başarılar dileyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç," Samsun Müteahhitler Derneği'ne Başkan Adaylığını açıklayan Canik  Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz'e başkanlık yarışında başarılar dilerim. İnşallah Samsun Müteahhitler Derneğine Başkan olarak görevini layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.