Başkan Sandıkçı: İlçemizi birlik ve beraberlikle geleceğe taşıyoruz

Başkan Sandıkçı: İlçemizi birlik ve beraberlikle geleceğe taşıyoruz
Canik'te muhtarları ağırlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "İlçemizi birlik ve beraberlikle geleceğe taşıyoruz." dedi.

İlçedeki çalışmaları muhtarlarla istişare halinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, muhtarları konuk ettiği programda onlarla yakından ilgilenerek talep ve önerilerini dinledi.

canik-bld-haber-18-10-2023-1.jpeg

Muhtarların, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imiz için var gücümüzle çalışıyor, yeni eser ve hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Talep ve önerilerini her zaman yerinde dinlediğimiz değerli muhtarlarımızla birlikte, ilçemizdeki çalışmalarımızı istişare kültürü içerisinde ortak akılla gerçekleştiriyoruz. İlçemizi birlik ve beraberlikle geleceğe taşıyoruz. Bu vesileyle demokrasimizin yapı taşları muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Programa, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, Canik Belediyesi Birim Müdürleri ve muhtarlar katıldı.

canik-bld-haber-18-10-2023-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.