BAŞKAN ÖRS: HER ZAMAN EĞİTİMİN YANINDAYIZ!

BAŞKAN ÖRS: HER ZAMAN EĞİTİMİN YANINDAYIZ!
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, Canik ilçesinde 3’üncü Özel sınıfı yapımını Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirileceklerini söyledi.

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,”Türk Kızılay’ı Genel Merkezinin Yurt Genelinde başlattığı özel çocuklar için “Sen Çok Özelsin “ isimli proje ile özel eğitim sınıflarının teşrifatının yapılmaktadır ”dedi.

img-8757.JPG

‘HİZMET ETMEK BİZİM GÖREVİMİZ’ 

Proje kapsamında Okullarda eğitim gören özel öğrencilerin daha iyi eğitim almaları yönünde başlattıkları çalışmaları sonucunda bir yenisini daha ekleyerek devam ettiklerinin  altını çizen  Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” 2016 yılında Genel Merkezin başlattığı çalışmaya Canik Kızılay Başkanlığı Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler neticesinde 6 Okulda 6 Özel Sınıf belirlenmiş ve Genel Merkeze bildirilmiştik. Yapılan yazışmalar neticesinde 100’üncü Yıl İlkokulunun özel sınıfı yapılarak teslim edildi. İkinci Sınıfın yapımı Fatih Ortaokulunda gerçekleştirildi. Her iki sınıfın teşrifatı yapılarak teslim edilmiştir. Üçüncü özel eğitim sınıfının yapılması için Genel merkezimizden onay gelmiştir. Üçüncü sınıfımız Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulunda yapılacak ”diye ifade etti.

img-8758.jpg

‘OKULLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ’

Genel Merkezimizin başlattığı proje kapsamında ilçedeki tüm okullarda yeni bir özel kazandırmanın mutluğunu yaşadıklarını vurgulayan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,”  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek yapılacak sınıfları belirlenmiş ve kısa zamanda Genel Merkezimize bildirmiştik.100’üncü Yıl İlkokulunda Özel Sınıfının yapımının ilkini gerçekleştirdik. İkincisini Fatih Orta Okulunda yaptık. Şu anda öğrenciler eğitim görmektedir. Bu çocuklarımız özel çocuklar onlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Şimdi kısmet olursa Üçüncü Özel Eğitim Sınıfımızı Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştireceğiz. Ortaokulda Okuyan yavrularımızda en kısa zamanda Özel Sınıflarına kavuşacaklardır” diye konuştu. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.