BAŞKAN ÖRS: HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ!

BAŞKAN ÖRS: HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ!
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi ziyaretçiler bina önünde karşılandı.

Türk Kızılay’ Canik Şubesinin çalışmaları hakkında Canik Kaymakamı Mahmut Halal’a  bilgi veren  Canik Şube Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Hatice Örs. Türk Kızılay’ı Genel Merkezinin onursal Başkanı Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan olmasının dışında ilçelerdeki şubelerin onursal başkanları ilçe kaymakamları olmaktadır. Bu vesile ile Canik Kaymakamız Sayın Mahmut Halal Onursal Başkanımız sıfatı ile karşılandık ”dedi.

BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ

Bizler Türk Kızılay’ının birer gönüllü neferleri olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Örs, ”Gençlik ekibimiz ve yönetim kurulumuzla birlikte 150 yıllık mazisi olan çınara uygun faaliyetler yaparak sesimi duyurmaya çalışıyoruz. İlçemizde bir hasta varsa bezinden tutun hasta yatağına kadar almaya çalışıyoruz. Nerede ağlayan çocuk varsa bizler yanındayız. Babası mahkum olan yetim olan öksüz olan, yavrular Türk Kızılay’ının kanatları altındadır. Bizleri ziyaretinden Canik Kaymakamız Sayın  Mahmut  Halal’a  Türk Kızılay’ı adına teşekkür ediyoruz ”diye konuştu.

Gününün anısına hediyesini Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs elinden Canik Kaymakamı Mahmut Halal,”Hep birlikte güzel bir gün geçirdik. Sizlere teşekkür ediyorum “dedi.

Köksal ÖNER     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.